Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві живе неймовірний кіт

У Мукачеві живе неймовірний кіт
Жителька міста над Латорицею Тамара Берегелі вирішила провідати родичів на Поділлі. Жінка взяла із собою й кота. Коли настав час повертатися на Закарпаття, він десь зник. Господиня була в розпачі і...

Жителька міста над Латорицею Тамара Берегелі вирішила провідати родичів на Поділлі. Жінка взяла із собою й кота. Коли настав час повертатися на Закарпаття, він десь зник. Господиня була в розпачі і вже не думала, що колись побачить свого улюбленця. Та за десять днів пані Тамара не повірила власним очам: перед нею стояв її Кузьма.

ВІДЕО ДНЯ

Кіт повернувся дуже змарнілий, голодний, а лапки всі стерті аж до крові. Побачивши хазяйку, з усього розгону кинувся їй на руки й почав лизати щоки. Цілий тиждень потім кіт тільки те й робив, що їв та відсипався.

А згодом господиня вирішила провідати знайомих у Виноградові і теж змушена була взяти свого улюбленця. І цього разу рудий кудись запропастився. Жінка додому повернулася без нього. Рівно за тиждень вона зустріла в під’їзді свого Кузьму дуже схудлого, знесиленого і замащеного.

Реклама

Фахівці-ветеринари стверджують, що коти, як і їхні кровні вороги собаки, орієнтуються за запахом і саме в такий спосіб розшукують домівку, перебуваючи навіть за сотні кілометрів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно