Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві асвальтують вулицю Пугачова

В Мукачеві асвальтують вулицю Пугачова
Не минуло ще й чотирьох тижнів, відколи завершили ремонт мукачівської вулиці Франка, як взялися за нову - Пугачова. Тут затіяли капітальний ремонт не тільки дороги, а й тротуарів. Варто...

Не минуло ще й чотирьох тижнів, відколи завершили ремонт мукачівської вулиці Франка, як взялися за нову - Пугачова.

ВІДЕО ДНЯ

Тут затіяли капітальний ремонт не тільки дороги, а й тротуарів. Варто відзначити, що це бічна вулиця і асфальт тут раніше був тільки мрією для її жителів. Однак тепер ця мрія стала реальністю.

Зовсім недавно було свято на вулиці Івана Франка, коли там робили капітальний ремонт дороги. А вже на початку цього тижня дійшла черга і до провулку Пугачова, адже тут теж почали асфальтувати автошлях і тротуари.

Реклама

Згідно з проектом, який видали працівникам підприємства «Агрошляхбуд» у Мукачеві ремонтують вулиці за рахунок міського бюджету. На провулок Пугачова припала чимала сума. Впоратися з вулицею Пугачова дорожники планують до кінця тижня, адже роботи хоч і не багато, однак потребує вона чималих зусиль і часу.

Головне, що жителі цієї вулиці не скаржаться, їм не заважає ні шум, ні зайвий транспорт на дорозі. Вулиця Пугачова – не остання у планах ремонтників, наступна в черзі Данила Галицького протяжністю 380 метрів, тож часу і зусиль, а, головне, витрат для відновлення цієї вулиці знадобиться набагато більше.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно