Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вячеслав Шутко: Перший внесок за доступне житло планують зменшити до 5-10%

Вячеслав Шутко: Перший внесок за доступне житло планують зменшити до 5-10%

Вячеслав Шутко: Перший внесок за доступне житло планують зменшити до 5-10%
Кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко 10 жовтня зустрічався з працівниками Мукачівського психоневрологічного інтернату №1 та приватної фірми...

Кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко 10 жовтня зустрічався з працівниками Мукачівського психоневрологічного інтернату №1 та приватної фірми «Аріадна».

ВІДЕО ДНЯ

Психоневрологічний інтернат приємно здивував: благоустроєна територія, квітники, фонтан, виробничі приміщення, підсобне господарство, церква, у приміщенні – євроремонт, на стінах – художні вироби пацієнтів закладу.

- У нашому закладі перебуває 194 пацієнти, їх обслуговують 100 медичних працівників, – розповідає директор інтернату. – Маємо достатньо території, недавно взяли в оренду ще 4 гектари землі. Самі виростили та зібрали картоплю, кукурудзу. На території закладу діють гуртки – художній, гончарний, можете подивитися на вироби наших підопічних. Є і живий куток – недавно у нас з’явився яструб, також у нас живуть черепахи, папуги. На господарстві – кінь, поросята, корови.

Реклама

Завдяки старанням колективу, Мукачівський психоневрологічний інтернат визнано одним із кращих в Україні. Ця приємна новина була нещодавно озвучена на міжнародній конференції в Ужгороді, на якій були присутні представники Міністерства соцполітики, Ради Європи, «губернатор» Олександр Ледида, колеги з України та Росії.

Під час зустрічі працівники інтернату розповіли кандидату, що фінансування закладу доволі непогане, хоча не вистачає коштів, щоб завершити ремонт даху адмінбудівлі, а також придбати нове устаткування для стоматологічного кабінету.

Реклама

Робітники ж «Аріадни», де пізніше відбулась іще одна зустріч із Вячеславом Шутком, більше переймалися питаннями соціального забезпечення. Наприклад, доступними кредитами на житло для молоді:

- Сьогодні існує програма молодіжного кредитування, – повідомив Вячеслав Ласлович, – але я погоджуюсь, що оплатити перший внесок 25% вартості житла молодим сім’ям не завжди під силу. Наскільки мені відомо, зараз розробляється програма, згідно з якою перший внесок буде зменшено до 5-10%. Думаю, це стане серйозною допомогою для нашої молоді.

Прес-служба кандидата у народні депутати України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно