Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ілля Токар провів прийом громадян і пообіцяв допомогти усім

Ілля Токар провів прийом громадян і пообіцяв допомогти усім
Голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів черговий прийом громадян з особистих питань. Більшість мешканців Мукачівщини звертались до посадовця з проханням допомоги. Люди...

Голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів черговий прийом громадян з особистих питань.

ВІДЕО ДНЯ

Більшість мешканців Мукачівщини звертались до посадовця з проханням допомоги. Люди скаржились на фінансову неспроможність і просили виділити матеріальну допомогу для різних потреб.

До прикладу житель села Іванівці навчається в одному з регіональних вищих навчальних закладів, і не в змозі самотужки сплатити вартість навчання. Хлопцеві залишився рік до випуску, а допомогти з грошима нікому, так як з рідних нікого немає. Ілля Іванович пообіцяв підтримати юнака і запевнив, що обов’язково допоможе зі здобуттям освіти.

Реклама

Багатодітна мати одного з гірських сіл району скаржилась на неспроможність придбати дрова. Жінка бідкалась, що з настанням зими не матиме чим обігрівати оселю. Голова райдержадміністрації запевнив громадянку, що вирішить її проблему в найкоротші терміни.

Також до очільника району звернулось четверо людей з питанням щодо забезпечення медичними препаратами. Як правило, з такими проблемами громадяни звертаються майже на кожному прийомі. Тому, районною владою цьогоріч було розроблено та прийнято Програму медикаментозного забезпечення громадян пільгової категорії, завдяки якій є можливість допомогти окремим мешканцям району із придбанням необхідних ліків.

Реклама

Прийом громадян з особистих питань головою Мукачівської райдержадміністрації Іллею Токарем проводиться кожного тижня, як приміщенні райдержадміністрації, так і з виїздом в населені пункти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно