Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево з неофіційним візитом відвідав посол Ізраїлю

Мукачево з неофіційним візитом відвідав посол Ізраїлю
Аби відвідати батьківщину свого батька та ближче познайомитись з культурою закарпатського краю, до Мукачева цієї неділі завітав високий гість з-за кордону - посол держави Ізраїль в республіці Австрія...

Аби відвідати батьківщину свого батька та ближче познайомитись з культурою закарпатського краю, до Мукачева цієї неділі завітав високий гість з-за кордону - посол держави Ізраїль в республіці Австрія Авів Шир-Он. У неофіційній обстановці дипломат зустрівся з міським головою та відвідав визначні місця міста над Латорицею.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі за круглим столом дипломат перш за все подякував міському голові за підтримку та допомогу єврейській громаді міста, з представниками якої зустрівся відразу по приїзді. Розповів посол Ізраїлю в Австрії, що мета його приїзду в Мукачево - побачити батьківщину батька, який тут народився, виконати його останнє бажання. Більше про історію, перспективи та економічний потенціал Мукачева розповів високоповажному гостю міський голова Золтан Ленд’єл. Розповів і про культуру багатонаціонального та багатоконфесійного міста. У свою чергу дипломат поділився своїми першими враженнями від Мукачева та від України зокрема. Авів Шир-Он, посол держави Ізраїль у республіці Австрія сказав, що Україна справила на нього хороше враження і він приємно здивований. Наголосив високоповажний гість і на тому, що для розвитку демократії в країні вкрай важлива свобода слова та вільне волевиявлення громадян під час виборів. Лише за таких умов Україна матиме всі підстави вважати себе демократичною європейською державою. А це дасть неабиякий поштовх і для подальшого економічного розвитку країни . На завершення зустрічі посол відзначив інвестиційну привабливість міста над Латорицею та пообіцяв всіляко сприяти подальшому співробітництву між країнами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно