Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська команда КВН "засвітилась" на фестивалі "Жемчужина у моря 2012" (ФОТО)

Мукачівська команда КВН "засвітилась" на фестивалі "Жемчужина у моря 2012" (ФОТО)

Мукачівська команда КВН "засвітилась" на фестивалі "Жемчужина у моря 2012" (ФОТО)
У курортному селищі Затока під Одесою з 4 по 8 жовтня проходив XIX всеукраїнський фестиваль КВН "Жемчужина у моря 2012". На фестиваль приїхало 50 команд КВН з усієї України, три з них представляли...

У курортному селищі Затока під Одесою з 4 по 8 жовтня проходив XIX всеукраїнський фестиваль КВН "Жемчужина у моря 2012". На фестиваль приїхало 50 команд КВН з усієї України, три з них представляли Закарпаття. Це збірна УжНУ "Тяп-ляп", команда УНЦ КНТЕУ "Kevin" і команда "БезУмная Молодежь" з МДУ.

ВІДЕО ДНЯ

У перший ігровий день у 3-й фестивальній грі виступала команда "Kevin". Хлопці зайняли 3 місце з п'яти, пропустивши вперед команди з Черкас і Рівного. Героїнею гри стала ведуча - Ліна Староста з Мукачева. В останній грі за Кубок Призерів боролася ще одна команда Закарпатской ліги, але не з Закарпаття. Це "Программа защиты принцесс" з Полтави. На жаль, дівчатам не пощастило, 4 місце у грі.

Другий ігровий день "Жемчужины у моря 2012" складався з 4-х рейтингових ігор і Супер-фіналу. У другій грі успішно виступила "БезУмная Молодежь" з Мукачева. Хлопці здобули перемогу, правда не одноосібно, а розділили її з командою "Шопопало" з Дніпродзержинська. Ведучим четвертої гри був Юра Зан з "Кевіна". Але головною подією дня була гра за Суперкубок. Тут нам похвалитися нічим. Минулорічні володарі цього самого головного кубка АКУ - збірна УжНУ "Тяп-ляп" зайняла друге місце, і не змогла повторити досягнення ужгородської команди "Палата № 6", яка вигравала цей трофей два роки підряд.

Реклама

Останній день фестивалю в Затоці приніс спортивні успіхи. Збірна Закарпаття стала чемпіоном футбольного турніру серед КВНщиків "Ліга відчайдушних", а Рудольф Білак - кращим воротарем. Ще один приз заробила команда "Тяп-ляп". Вона стала переможцем конкурсу гумористичного і пародійного відео «КВНіка 2012» в номінації «Відеоімпровіз».

Мукачівська команда КВН "засвітилась" на фестивалі "Жемчужина у моря 2012" (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно