Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ветеранам Збройних сил знову довелося стріляти

Ветеранам Збройних сил знову довелося стріляти
Відзначити річницю визволення України та 55-ту річницю від дня створення Всеукраїнської спілки учасників війни зібралися ветерани Збройних сил України на одному зі стрільбищ Закарпаття. Зокрема,...

Відзначити річницю визволення України та 55-ту річницю від дня створення Всеукраїнської спілки учасників війни зібралися ветерани Збройних сил України на одному зі стрільбищ Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, на святі побували представники Закарпатської організації громадського об’єднання «Клуб ветеранів 128-ї дивізії», Мукачівської міської організації ВСУВ та Мукачівського осередку Всеукраїнської спілки воїнів-афганців «Інтернаціоналіст».

Ветерани змагались у стрільбі з автомата Калашникова та пістолета, після чого відбулася урочиста частина. Привітав ветеранів кандидат у народні депутати України по виборчому округу №69 В'ячеслав Шутко. З нагоди 55-ї річниці від дня створення ВСУВ подяку губернатора отримав заступник голови Мукачівського міського осередку цієї організації Олександр Мартинець.

Реклама

Після урочистостей ветерани мали змогу поспілкуватися у неофіційній обстановці, обговорити реалії сучасної української армії та розповісти молодому політику своє бачення оптимізації Збройних сил. Найперше, слід добре підготуватися до переходу на контрактну службу. Ветерани висловили сподівання, що ставши депутатом Верховної Ради, В'ячеслав Ласлович прислухається до їх порад та зможе донести їх до головного законодавчого органу з трибуни парламенту.

Реклама
Ветеранам Збройних сил знову довелося стріляти – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно