Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль домагається заборони діяльності проросійської організації "ЗУБР"

Москаль домагається заборони діяльності проросійської організації "ЗУБР"

Москаль домагається заборони діяльності проросійської організації "ЗУБР"

Найближчими днями в Ужгород планує приїхати така собі Олена Мазур, голова громадського об’єднання «За Україну, Білорусь, Росію» (ЗУБР), яка хоче розбудувати свою організацію на рівні Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

– Пані Мазур – відома україноненависниця і ксенофобка, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – Її прокламації регулярно з’являються на новинних ресурсах так званої "новоросії", яка використовує риторику "ЗУБРа", як антиукраїнську пропаганду. У відкритому доступі й зараз можна знайти відео, де пані Мазур на фоні зображення своєї організації закликає українських матерів не пускати своїх дітей у «хунтівську армію» й несе всяку маячню про те, що українських хлопців, які відмовляються воювати на Донбасі, вбивають і вирізають органи.

Мазур хоче залучити в свою організацію закарпатських недобитків-комуністів, у тому числі й колишнього нардепа від цієї партії, засудженого священника-сепаратиста і «наукову інтелігенцію». Попереджую, що жоден «ЗУБР» на Закарпатті не пройде. Як тільки Мазур з’явиться на Закарпатті, нею займеться СБУ. Я доручив обласному управлінню цієї спецслужби вжити найжорсткіших передбачених законодавством заходів як до Мазур, так і до місцевої «еліти», яка захоче погратися на Закарпатті в «русскій мір». Паралельно я вже направив звернення в Міністерство юстиції з проханням зняти з реєстрації ГО «ЗУБР» за відверту антиукраїнську та ксенофобську діяльність, – йдеться у повідомленні Геннадія Москаля. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно