Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Майже чверть населення Мукачева - люди пенсійного віку

Майже чверть населення Мукачева - люди пенсійного віку
14 грудня 1990 року Генеральна Асамблея ООН постановила вважати 1 жовтня Міжнародним днем людей похилого віку. Спочатку День літніх людей почали відзначати в Європі, потім в Америці, а в кінці 90-х...

14 грудня 1990 року Генеральна Асамблея ООН постановила вважати 1 жовтня Міжнародним днем людей похилого віку. Спочатку День літніх людей почали відзначати в Європі, потім в Америці, а в кінці 90-х уже в усьому світі. виняток.

ВІДЕО ДНЯ

Валентині Олександрівні 84 роки. У свій поважний вік вона залишилась сама і поповнила ряди підопічних соціальної служби. Проте, незважаючи на своє становище, не втрачає бадьорості духу та ясності розуму. Така ж оптимістка і інша пані Валентина. Каже: майже щодня долає традиційний маршрут до поліклініки, лише аби продовжувати рухатись.

Та клопоти старих людей не закінчуються дилемою рухатись чи здатись. На 85 тисяч населення Мукачева пенсіонерів майже 20 тисяч. Офіційно працюючих - 30 .При цьому кількість пенсіонерів щороку зростає, - каже Володимир Красновський – начальник управління праці і соціального захисту Мукачева.

Реклама

На початку жовтня у світі відзначають День людей похилого віку. Наразі українці – стрімко старіюча нація. Хотілося б, аби осінь життя ті, хто добросовісно відпрацював у молодості, зустріли достойно.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно