Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівської РДА навідався в село Кальник, щоб проінспектувати ремонт місцевого дитсадка (ФОТО)

Голова Мукачівської РДА навідався в село Кальник, щоб проінспектувати ремонт місцевого дитсадка (ФОТО)

Голова Мукачівської РДА навідався в село Кальник, щоб проінспектувати ремонт місцевого дитсадка (ФОТО)
Голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар здійснив робочу поїздку в село Кальник. У населеному пункті посадовець проінспектував хід виконання будівельних робіт приміщення...
ВІДЕО ДНЯ

Голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар здійснив робочу поїздку в село Кальник. У населеному пункті посадовець проінспектував хід виконання будівельних робіт приміщення Кальницького дошкільного закладу та поспілкувався з педагогічним колективом.

«Торік районна влада змушена була призупинити роботу садочка через аварійність будівлі. Після буревію виявилась повністю пошкодженою покрівля, внаслідок чого підмокли стіни та підлога. Звичайно, що подальше перебування діточок в таких умовах стало неможливим, тому їх було переведено до дошкільних закладів сусідніх сіл. Відрадно, що завдяки підтримці депутатського корпусу, навіть при цьогорічному економному бюджеті, нам вдалося віднайти більш ніж мільйон гривень для проведення повної реконструкції дитячого садка. За ці кошти буде придбано і повністю новий інвентар та обладнання» - каже Ілля Токар.

Реклама

За словами керівника будівельної організації всі роботи йдуть за графіком, тож до кінця листопада, як і планувалось, реконструкцію даного об’єкту буде завершено.

«Сподіваюсь, що новорічні свята дітлахи зможуть святкувати вже в оновленому дошкільному закладі» - запевнив працівників садочка голова райдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно