Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Делегація з Мукачева відвідала угорське місто-побратим

Делегація з Мукачева відвідала угорське місто-побратим
21-22 вересня делегація міста Мукачева на чолі з міським головою З.З. Ленд'єлом відвідала місто Егер (Угорщина) в рамках проведення щорічної зустрічі міст-побратимів. Оскільки темою цьогорічної...

21-22 вересня делегація міста Мукачева на чолі з міським головою З.З. Ленд'єлом відвідала місто Егер (Угорщина) в рамках проведення щорічної зустрічі міст-побратимів.

ВІДЕО ДНЯ

Оскільки темою цьогорічної зустрічі було співробітництво між містами на рівні громадських організацій до складу делегації Мукачева ввійшли представники громадської організації «Міжнародний фонд охорони здоров'я та навколишнього середовища (NEEKA)».

В рамках візиту делегацією міста було висаджено привезене з Мукачева дерево. Таким чином разом з іншими містами-побратимами з Чеської Республіки , Польщі, Румунії та Німеччини в Егері було засновано парк міст-побратимів. На конференції, яка проходила в рамках зустрічі відбулася презентація Мукачева.

Реклама

Учасників заходу було ознайомлено з історією, культурою нашого міста, діяльністю громадських організацій в ньому. Також було обговорено подальші кроки та перспективи розвитку співробітництва між містами.

Загалом візит до м. Егер став ще одним кроком на шляху зміцнення партнерських зв'язків та розширення співробітництва між містами в різних сферах.

Реклама

Відділ зовнішньоекономічних зв'язків, інвестицій і туризму

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно