Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська ЗОШ №6 проводжала своїх випускників урочистою лінійкою та подарунками

Мукачівська ЗОШ №6 проводжала своїх випускників урочистою лінійкою та подарунками

Мукачівська ЗОШ №6 проводжала своїх випускників урочистою лінійкою та подарунками
ВІДЕО ДНЯ

Свято останнього дзвоника відзначили в ЗОШ №6. З щирими вітальними словами до присутніх на Cвяті останнього дзвоники звернувся заступник міського голови Едуард Барчій, який висловив щиру вдячність батькам, за те, що виростили розумних, добрих та чуйних дітей, педагогам, за їх щоденну творчу і натхненну працю, за терпіння та віру в здібності своїх вихованців.

Едуард Васильович Барчій відзначив гідну працю педагогічного колективу загальноосвітньої школи №6 з обдарованими учнями, адже за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад ЗОШ №6 посідає друге місце в області та четверте серед навчальних закладів міста, – повідомляє Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

Реклама

7 учнів школи стало призерами ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та здобули 7 призових місць, 2 учнів – призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та 2 учнів – призери міської олімпіади в початкових класах.

Також на урочистій лінійці учням та вчителям були вручені дипломи, грамоти та цінні подарунки за досягнуті успіхи в навчанні та роботі. Зокрема, дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти була нагороджена учень 11 класу Кохан Валентин за І місце в обласній олімпіаді з правознавства. Дипломом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджена учениця 9 класу Коструб Юлія за І місце в обласній олімпіаді з правознавства та ІІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Дипломом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено учня 9 класу Шаленика В’ячеслава за ІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства. Дипломом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено учня 10 класу Максима Віктора за ІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства та ІІІ місце в обласній олімпіаді з інформаційних технологій. Дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено учня 10 класу Радика Василя за ІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства. Дипломом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено ученицю 8 класу Кадар Юліанну за ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури. Дипломом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено ученицю 11 класу Петричко Тетяну за ІІІ місце в обласній олімпіаді з трудового навчання. Дипломом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено ученицю 11 класу Рипкович Андріану за ІІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Реклама

Грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено учня 4 класу Русина Романа – призера міської олімпіади в початкових класах з математики. Грамотою та цінним подарунком управління освіти нагороджено учня 4 класу Хрупіна Анатолія – призера міської олімпіади в початкових класах з математики.

Приємно, що за підготовку призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, відповідно до наказу управління освіти від 20 травня 2016 року №181 грошовою премією у розмірі 500 грн. нагороджено вчителя школи Машику Віктора Томашовича та грошовою премією у розмірі 400 грн. за підготовку призерів обласних олімпіад нагороджено вчителів: Світлинець Надію Василівну, Василинку Михайла Івановича, Джугу Наталію Юріївну та Стецьо Ольгу Михайлівну.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно