Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відкрили "Творчий простір a priori"

У Мукачеві відкрили "Творчий простір a priori"
ВІДЕО ДНЯ

Протягом місяця команда Продакшн компанії "ДОБРЕ" – Роман Жук, Валерій Вареник та Євгеній Грабовчак, – шукали неймовірно чуттєву історію двох закоханих сердець в проекті "Краща історія кохання".

Як зазначив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Роман Жук, вони отримали чудові, чуттєві та неймовірно відверті розповіді про те, як люди зустріли свою половинку.

Реклама

"Усі вони унікальні та безумовно гідні бути переможцями. І так воно власне і буде, адже без уваги ми нікого залишити не збираємось", – зазначає Роман Жук.

І не залишили. Вчора, 26 травня 2016 року, відбулось неймовірне свято по вул. Недецеї 30 – відкриття "Творчого простору a priori", учасниками якого є продакшн компанія "Добре" та Вешеленій Михайло; переїзд в новий офіс "Країни свят" та оголошення переможців проекту "Краща історія кохання".

Реклама

Отже, кожен, хто в повній мірі виконав усі умови конкурсу отримав сертифікат на одноразову 50% знижку на послуги "Добре" чи партнерів проекту, яка діятиме протягом року.

Щасливчиками стали вісім пар – Сергій та Світлана Тимощук, Енвєр та Світлана Аблаєві, Юрій та Альона Говдош, Роберт та Діана Фадяш, Денис та Антоніна Недбайло, Данило та Юлька Юрік, Сергій та Світлана Тимощук, Сашко та Яна Човбан, Назар та Ксенія Сапрікіна.

"Головний приз було віддано історії Ушакова Сергія та Шелеї Наталії, а одну пару ми обрали на власний розсуд", – це Квіта Решетар та Декет Назар.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно