Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ірина Галай: "Висновок після поїздки один – нема нічого неможливого"

Ірина Галай: "Висновок після поїздки один – нема нічого неможливого"

Ірина Галай: "Висновок після поїздки один – нема нічого неможливого"

Мукачівка Ірина Галай, яка нещодавно підкорила Еверест, на прохання багатьох користувачів Інтернет-мережі вирішила розповісти про те, як краса та здоров’я постраждали після навантажень під час підняття на вершину.

ВІДЕО ДНЯ

"Почнемо з того, що у мене дуже постраждали нігті. Сказати, що вони зіпсувалися – не сказати нічого. Після приїзду в Катманду я вирішила привести свої руки в порядок, але в салоні не було світла, і гель-лак мені знімали при світлі ліхтариків з трьох айфонів працівників салону. Справа була нехитра, враховуючи, що велика частина покриття відвалилася ще на горі. Трохи складніша справа з педикюром. Нігтю на великому пальці лівої ноги залишилося жити максимум тиждень. Він чорний, і оточений кривавими мозолями. Ці ушкодження я заробила під час спуску з висоти 6400 метрів", – зауважила Ірина Галай.

"Скаржилася Віктору Бобку на ці диво-черевики за тисячу євро, які мені так натерли ногу, але він був непохитним. Чи не розжалобило його і моє жіноче ниття про те, що попереду літо, а у мене ноги як у колгоспниці! Розізлилась я на нього, а потім змусила нести з Північного сідла мій висотний костюм, який я вдало змінила в наметі на більш легкий одяг. Яке ж було моє полегшення, коли я зняла жахливу кисневу маску, яка віддавила мені зуби", – йдеться у розповіді Ірини Галай.

Реклама

Також закарпатка розповіла про те, що у неї нема нічого силиконового. "Зуби ... Ось що у мене несправжнє. Це я відповідаю на питання Ірени Хазарової. При зустрічі на спуску ми познайомилися. І першим питанням було, чи справжні у мене груди. Схоже, що це питання не давало спокою багатьом. Відповідально оголошую на всю Україну і весь світ в цілому – все своє! Ніякого силікону, чесно-чесно! А взагалі, поважаю сильних жінок, які можуть собі дозволити відпочивати, де хочуть, але при цьому вибирають гори", – стверджує екстремалка.

Наша землячка також поділилась історією про знайомство із французькою екстремалкою Марією.

Реклама

"У Гімалаях я залишилася без половини шевелюри. В спальнику деякі ділянки волосся перетворилися в великий і красивий комок шерсті, як у вуличної собаки. Деякі такі вузли врятувала француженка Марія (яка, до речі, тричі сходила на Еверест). З ранку вона із задоволенням допомагала мені розчісувати волосся на висоті 6400 метрів. Романтично, чи не так? Альпіністи з усього табору, бачачи увесь цей захід, люб’язно пропонували свою допомогу у вигляді ножиць. Але ми з Марією були непохитними, і відправляли їх назад.  До слова, для Марії я була променем світла в гірському царстві. Вона часто приходила що-небудь запитати, попросити – неважливо що, любила зайти до мене в намет, їй подобався запах моїх улюблених парфумів, які для мене є свого роду фетишем. Я всюди тягала їх з собою, навіть на вершину. Бобок втомився зі мною сперечатися, але все-таки зламався і дав добро, щоб я взяла їх з собою. Я просто хотіла добре пахнути на мій день народження", – пише Ірина Галай.

"Висновок із поїздки зробила один: нема нічого неможливого. Головне – з гумором, менше пафосу, більше усмішок. Нігті заживуть, волосся відросте, шкіра оновиться. А все інше – дрібниці життя. І  це прекрасно!", – підсумувала перша українка, яка підкорила Еверест.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно