Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальник Мукачівського прикордонного загону прийняв участь у нараді проти контрабанди

Начальник Мукачівського прикордонного загону прийняв участь у нараді проти контрабанди

Начальник Мукачівського прикордонного загону прийняв участь у нараді проти контрабанди
У середу, 12 вересня, під головуванням очільника краю Олександра Ледиди відбулася міжвідомча нарада правоохоронних органів та органів виконавчої влади. Під час зустрічі йшлося про стан боротьби з...

У середу, 12 вересня, під головуванням очільника краю Олександра Ледиди відбулася міжвідомча нарада правоохоронних органів та органів виконавчої влади. Під час зустрічі йшлося про стан боротьби з незаконним переміщенням товарів через Державний кордон України.

ВІДЕО ДНЯ

На нараді в облдержадміністрації були також керівники правоохоронних та контролюючих органів області, підрозділів Державної прикордонної служби та митної служби України.

Насамперед присутні заслухали доповіді керівників Чопського та Мукачівського прикордонних загонів щодо стану боротьби з контрабандою на кордоні з Закарпатською областю. Зокрема, Аркадій Кошонько, начальник Чопського прикордонного загону, повідомив, що у 2012 році в пунктах пропуску затримано контрабандних товарів на загальну суму понад 14 мільйонів гривень.

Реклама

Щодо Мукачівського прикордонного загону, то протягом 2012 року на ділянці поза пунктами пропуску затримано у 49 випадках контрабандних товарів на загальну суму понад 800 тисяч гривень, а безпосередньо у пунктах пропуску – виявлено 128 випадків незаконного переміщення товарів на загальну суму майже 6 мільйонів гривень, - повідомив начальник загону Юрій Філіпчук.

Основними видами товарів, що переміщуються через державний кордон України з порушенням митних правил, є промислові товари, побутова техніка, автозапчастини, одяг, взуття, продукти харчування, алкогольні та безалкогольні напої, мобільні телефони. Тютюнові вироби залишаються одним із основних товарів, який незаконно переміщують через кордон.

Реклама

- Нам необхідно консолідувати зусилля всіх правоохоронних та контролюючих органів, щоб унеможливити випадки контрабанди. Прикордонникам та митникам потрібно шукати шляхи співпраці із закордонними колегами задля ефективної протидії незаконному переміщенню товарів через кордон, - зазначив Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно