Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві за бійку та крадіжку на вокзалі засудили чоловіка

У Мукачеві за бійку та крадіжку на вокзалі засудили чоловіка

2 червня 2016 року Мукачівським міськрайонним судом винесено вирок про обвинувачення громадянина Б., 1988 року народження, уродженця та мешканця м. Мукачево, раніше судимого 11.05.2010 року, 30.08.2010 року, 03.06.2011 року Мукачівським міськрайонним судом за різними частинами ст. 185, наразі обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством.

ВІДЕО ДНЯ

Обставинами справи встановлено, що 2 лютого 2016 року близько 20:30 обвинувачений Б., перебуваючи на вулиці Вокзальній в м. Мукачево, усвідомлюючи наслідки, скоїв на напад на потерпілого Г., а саме вдарив його головою в обличчя, в результаті чого заподіяв потерпілому тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа із зміщенням, після чого викрав з кишені куртки потерпілого мобільний телефон марки «Fly», – інформує прес-служба Мукачівського міськрайонного суду.

При визначенні виду та розміру покарання обвинуваченому Б. суд врахував характер і ступінь тяжкості вчиненого ним злочину, дані про його особу, зокрема те, що вчинений ним злочин відноситься до категорії тяжких злочинів, він раніше неодноразово судимий, характеризується негативно, після звільнення з місць позбавлення волі належних висновків для себе не зробив, продовжив злочинну діяльність. Таким чином обвинуваченого гр. Б. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно