Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка Естер Голожі посіла друге місце на телеконкурсі віртуозів в Угорщині

Закарпатка Естер Голожі посіла друге місце на телеконкурсі віртуозів в Угорщині

Закарпатка Естер Голожі посіла друге місце на телеконкурсі віртуозів в Угорщині

На конкурсі класичної музики “Віртуози”, що проводила угорська телекомпанія "Duna", за результатами голосування глядачів у фіналі перемогу здобув Томаш Кекені.

ВІДЕО ДНЯ

Він випередив нашу землячку, 12-річну Естер Голожі (флейта) з берегівського Оросієва та скрипаля Дюлу Вароді, яким дістались срібні нагороди.

Переможець разом з титулом одержав 12 млн форинтів і можливість виступати на одній із престижних сцен Нью-Йорку. Іншим двом фіналістам вручили по 6 мільйонів форинтів кожному, вони теж гратимуть на підмостках Лондона та Берліна відповідно. Наша дівчина демонструватиме свою майстерність у Великобританії.

Реклама

Крім цього від відомої фірми-виробника автомобілів “Ягуар” дівчина отримає в подарунок на день свого народження – 11 червня, новенький автомобіль з однойменною назвою, вартістю 25 мільйонів форинтів. Щоб разом з батьками мала змогу дістатись до місць своїх майбутніх виступів. До речі, подібні призи від фірми вже отримували такі зірки, як футболісти Ліонель Мессі, Девід Бекхем та його екстравагантна дружина-дизайнер Вікторія.

На завершальному етапі конкурсу кожен з учасників виконував одну класичну і одну довільну, характерну для його інструменту композицію. Естер Голожі обрала твір Верді "Бал-маскарад" і уривок з фільму "Гаррі Поттер".

Реклама

Разом з фіналістами на гала-концерті публіку розважали голова журі, відома оперна співачка Еріка Мікловша та її партнер Левенте Молнар.

У залі були присутні президент Угорщини Янош Адер та його дружина Аніта Герцег – одна із патронатів другого за ліком конкурсу “Віртуозів”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно