Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Очільниця Берегівського медичного коледжу поділиться з колегами досвідом, набутим у США

Очільниця Берегівського медичного коледжу поділиться з колегами досвідом, набутим у США

Очільниця Берегівського медичного коледжу поділиться з колегами досвідом, набутим у США

Найближчими днями у Берегівському медичному коледжі пройде науково-практична конференція, на яку з‘їдуться колеги з аналогічних навчальних закладів Хуста й Міжгір’я.

ВІДЕО ДНЯ

Намножиться чимало актуальних і важливих тем, які обговорять педагоги цих освітніх державних установ із закарпатських районних центрів. Відтак учасники конференції також накреслять навчальні плани на перспективу, адже попит на середньо-медичну освіту серед молоді нашого краю й надалі росте. Але очікується також новація.

Найоригінальніший презент присутнім піднесе очільниця Берегівського медичного коледжу Марія Іванівна Продан, яка наприкінці травня повернулася з поїздки у Сполучені Штати Америки. У діловому турне за океаном побували 13 директорів і викладачів медичних коледжів, вишів із усієї країни. Отже, як і чим живе медицина там, у цій капіталістичній країні? Що корисного з собою додому привезли та який досвід у майбутньому від американських колег мріють перейняти? Про це й про інші проблеми «білих халатів» будуть розмовляти уже через кілька днів – 9 червня 2016 року.

Реклама

Словом, на цю дату й запланований звіт про американську поїздку кандидата медичних наук, директора коледжу М. І. Продан. На цю публічну та, слід сподіватися, змістовну й цікаву розмову, запрошено також мас-медіа Отже, неодмінно з’являться статті про понад місячне відрядження нашої землячки, яка й постане перед колегами у статусі основної доповідачки.

А поки тут готуються до цього незвичного звіту-презентації, у навчальному закладі розпочинаються державні іспити. Їх складатимуть ті, в кого за плечима чотирьохрічне навчання й хто завтра стане у стрій закарпатських працівників медичної галузі – у поліклініках, лікарнях, санаторіях, профілакторіях, на туристиних і базах відпочинку тощо. Як відомо, берегівських випускників з нетерпінням чекають як у державних лікувальних установах, так і в приватних медзакладах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно