Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівник добровільної пожежної команди села Дерцен передав хустським колегам спецзасоби

Керівник добровільної пожежної команди села Дерцен передав хустським колегам спецзасоби

Керівник добровільної пожежної команди села Дерцен передав хустським колегам спецзасоби

Днями т.в.о начальника 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст Роман Орос завітав до колег із церковної добровільної пожежної команди, що в селі Дерцен Мукачівського району. Під час зустрічі, пастор і керівник цього добровільного рятувального підрозділу Микола Жуковський від імені єпископа Закарпатської реформатської церкви Шандора Зан Фабіана та голландської реформатської церкви подарував для гостей чотири водолазні комплекти та гідравлічні ножиці. Останні є незамінними для рятувальників під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, коли для вивільнення потерпілих з понівечених транспортних засобів потрібно розрізати чи розтискати металеві конструкції.

ВІДЕО ДНЯ

Роман Орос наголосив, що за допомогою цього спорядження бійці ДСНС будуть краще й якісніше виконувати рятувальні роботи. Також висловив слова вдячності Миколі Жуковському та реформатській церкві за сприяння у покращенні матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів, – інформує управління ДСНС України у Закарпатській області.

Також, у рамках зустрічі, було проведено екскурсію, де присутні ознайомилися з технікою та обладнанням, яке знаходиться на озброєнні Дерценської церковної добровільної пожежної команди. Вона є боєздатним помічником підрозділів ДСНС як Мукачівського, так і Берегівського районів, адже виїжджає на ліквідацію пожеж в радіусі 10-15 кілометрів від її дислокації. Особливістю цієї команди є те, що весь особовий склад працює на громадських засадах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно