Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті влітку відпочиватимуть понад 80 тисяч дітей

На Закарпатті влітку відпочиватимуть понад 80 тисяч дітей

На Закарпатті протягом літа функціонуватимуть 122 дитячі заклади оздоровлення та відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, 4 – санаторного типу, 88 – з денним перебуванням, 6 – наметових містечок та 11 оздоровчих закладів. Тут відпочиватимуть та оздоровлюватимуться понад 80 тисяч дітей краю, десять відсотків з яких соціально вразливих категорій – сироти, інваліди, з багатодітних родин, малозабезпечених сімей тощо. Такі дані озвучив під час брифінгу начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан. За його словами, в краї заплановано оздоровити, зокрема, 343 дітей учасників антитерористичної операції – стільки заяв отримано від їх батьків. А також 289 дітей з родин сімей переселенців, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Райдержадміністрації та міськвиконкоми цьогоріч отримали завдання охопити оздоровчими і відпочинковими послугами не менше половини дітей шкільного віку. Найкраще з цим впоралися на Виноградівщині, Свалявщині та Перечинщині, а також в місті Хуст.

Реклама

«На оздоровчу кампанію на Закарпатті заплановано понад 16 мільйонів гривень, з яких 6 мільйонів – з обласного бюджету та зокрема, майже чотири мільйона – спонсорських коштів. Найбільше коштів спонсорів залучатимуть у Мукачеві, Виноградові та Хусті, а також Перечинська, Свалявська та Міжгірська райдержадміністрації», – мовив начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ерфан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно