Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Лавок, Шенборна, Верхнього Коропця та Куштановиці стало більше

Лавок, Шенборна, Верхнього Коропця та Куштановиці стало більше

Лавок, Шенборна, Верхнього Коропця та Куштановиці стало більше
Відповідні рішення депутати ухвалили під час сьогоднішнього засідання сесії Мукачівської районної ради. Згідно з документами нові межі встановлені в селах: Лавки, Шенборн, Верхній Коропець та...

Відповідні рішення депутати ухвалили під час сьогоднішнього засідання сесії Мукачівської районної ради. Згідно з документами нові межі встановлені в селах: Лавки, Шенборн, Верхній Коропець та Куштановиця.

ВІДЕО ДНЯ

За словами голови Мукачівської районної ради Івана Михайла, після того як будуть внесені відповідні зміни до генеральних планів цих населених пунктів, земельні ділянки надаватимуть під індивідуальні забудови, а також об’єкти соціальної сфери.

Також рішенням сесії тимчасово призупинено функціонування 5-9 класів Кузьминської загальноосвітньої школи I-II ступенів Мукачівського району.

Реклама

«Ми змушені були піти на цей крок з огляду на економічну доцільність»- каже Іван Михайло. Нині в населеному пункті не найкраща демографічна ситуація, а відповідно й показник наповнюваності класів менший, ніж це передбачено діючими нормами законодавства.

«Але в жодному разі це не вплине на якість здобуття освіти маленькими мешканцями Кузьмина»- переконує голова райради. Дане питання погоджене з батьками, і для кожної дитини буде організований підвіз шкільним автобусом до найближчих шкіл.

Реклама

Також депутати Мукачівської районної ради прийняли рішення й про перерозподіл деяких видатків районного бюджету. Зокрема, 85 000 гривень направлено на будівництво нового газопроводу до Чинадіївської ЗОШ I-III ст., 150 000 грн. для заміни покрівлі Новоселицької ЗОШ I ст., яку було пошкоджено внаслідок буревію, а також 60 000 для обладнання шкільного подвір’я у селі Великі Лучки.

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно