Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль звинуватив Держгеокадастр у роздачі землі, призначеної для бійців АТО, стороннім людям

Москаль звинуватив Держгеокадастр у роздачі землі, призначеної для бійців АТО, стороннім людям

Москаль звинуватив Держгеокадастр у роздачі землі, призначеної для бійців АТО, стороннім людям

На околиці Ужгорода (за межами міста) по вул. Загорській знаходиться вільна земельна ділянка площею 16 гектарів. Згідно з діючим законодавством, земля за межами населених пунктів перебуває у віданні Держгеокадастру. На спільній нараді в облдержадміністрації за участі представників Держгеокадастру було прийнято рішення, що 16 гектарів по вул. Загорській розподілять між учасниками АТО, які мають першочергове право на отримання земельної ділянки.

ВІДЕО ДНЯ

– Сьогодні більше 30 учасників АТО прийшли до мене на прийом зі скаргами, що із 142 осіб, які отримали ділянки, є всього два учасники АТО – під номерами 137 і 138 , – заявляє Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – Інші особи не мають до АТО жодного відношення. І це при тому, що я публічно попередив усіх працівників ОДА, а також керівників силових структур та представників підрозділів центральної виконавчої влади (котрі не є учасниками АТО), щоб вони навіть не думали оформлювати на себе, своїх родичів чи підставних осіб ділянки по вул. Загорській.

Тому що ця земля призначена тільки для учасників АТО. Фактично ж Держгеокадастр, який підпорядкований не ОДА, а напряму Києву, за спиною всіх роздав землю невідомо кому. Сьогодні я вимушений був підписати розпорядження про скасування реєстрації документів на отримання земельних ділянок «лівими» людьми (за винятком номерів 137 і 138). І запропонував учасникам АТО самим визначити, кому в першу чергу виділити ділянки на вул. Загорській. Чомусь при мобілізації та підписанні контрактів зі Збройними силами Закарпаття завжди займає останні місця, зате при виділенні землі – перші. Я не знаю людей, що отримали земельні ділянки на Загорській (за винятком двох учасників АТО).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно