Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатських журналістів навчатимуть техніці антикорупційних розслідувань

Закарпатських журналістів навчатимуть техніці антикорупційних розслідувань

Закарпатських журналістів навчатимуть техніці антикорупційних розслідувань

Громадська організація Журнал "Ї" (м. Львів) та Ужгородський прес-клуб запрошують журналістів, блогерів та громадських активістів  16 червня на тренінг-семінар: «Навчання техніки журналістських антикорупційних розслідувань», який відбудеться о 13.00 в Ужгородському прес-клубі.

ВІДЕО ДНЯ

У тренінгу візьмуть участь:

- Наталка Онисько, журналіст-розслідувач;

Реклама

- Тарас Возняк, політолог, головний редактор ГО Журнал "Ї".

Громадська організація Журнал "Ї" (Львів) проводить серію промоційних семінарів-тренінгів, семінарів-дискусій з навчання журналістів, блогерів, політологів та громадських активістів з 6-ти регіонів України виявленню корупційнонебезпечни х сфер та проведенню журналістських розслідувань, блогерських та громадських кампаній з метою протидії корупції та захисту журналістів від репресій з огляду на їх діяльність, презентація якого триває в багатьох містах України, зокрема, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному, Ужгороді.

Реклама

«Ще не всі розуміють, що Україна є в стані Революції, а, отже, війни. І одним з головних ворогів держави є повсюдна корупція яка робить державу дисфункційною, – зазначає політолог Тарас Возняк. - Процес трансформації України невиправдано затягнувся – він триває вже чверть століття. Олігархічні монополії нищать можливості широкої конкуренції. І головним їх інструментом є саме корупція, яка зв’язує всіх по руках і ногах. Майже нічого не робиться для розбудови основи суспільства — середнього класу. Політична верхівка не має нових ідей, що роботи із закостенілою політичною системою. Саме тому ми пропонуємо внести свій вклад у побудову нової країни – розпочати свою персональну війну з корупцією».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно