Студенти Мукачівського торговельно-економічного коледжу показали як правильно працювати в ресторанах
Ресторанний ринок України наближається до європейської моделі. Все більше уваги ресторани приділяють тому, щоб навіть в дрібних деталях відповідати тим високим стандартам, які надає нам Європа.
МКТЕК пропонує навчання за актуальною на сьогоднішній день спеціальністю «Ресторанне обслуговування». Ця спеціальність є наймолодшою в коледжі й найбільш популярною серед абітурієнтів, а з цього року вона оновлює формат підготовки молодших спеціалістів ще й у сфері готельної справи.
РекламаПрактична підготовка у студентів розпочинається вже з 2 курсу. Кожна її складова є важливою. Студенти проходять шлях від офіціанта чи бармена до адміністратора. Свою готовність до роботи за підсумками практики студенти вперше продемонстрували у форматі « Кейтерингове обслуговування».
В «Кейтеринговому обслуговуванні» брали участь три команди , де кожна з них мала змогу продемонструвати глядачам свої вміння та навики , які вони здобули під час практики.
РекламаРодзинкою свята став спеціальний гість з ресторанного комплексу «Big Ben» бармен – Геннадій, котрий разом з студентом третього курсу Валентином Микуланинцем показали справжній майстер-клас глядачам.
До завершення свята всіх присутніх пригостили смачними коктейлями . Глядачам та гостям коледжу дуже сподобався захід.