Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вячеслав Шутко організував поїздку паломників до урочища Джублик (ФОТО)

Вячеслав Шутко організував поїздку паломників до урочища Джублик (ФОТО)

Вячеслав Шутко організував поїздку паломників до урочища Джублик (ФОТО)
Людина доброї волі, саме так назвали Вячеслава Ласловича Шутко, кандидата у депутати Верховної Ради України, паломники, які побували на архієрейській літургії в урочищі Джублик біля села Вільхівка...

Людина доброї волі, саме так назвали Вячеслава Ласловича Шутко, кандидата у депутати Верховної Ради України, паломники, які побували на архієрейській літургії в урочищі Джублик біля села Вільхівка Іршавського району.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, рівно 10 років тому – 26 серпня 2002 року двом дівчаткам, які набирали воду у джерелі, з’явилася Пресвята Богородиця, яка на хмаринці супроводжувала їх додому. Тоді єпископ Мілан Шашік оголосив це джерело у Джублику місцем паломництва. За ці 10 років біля джерела виросла каплиця та чоловічий монастир. А з нагоди 10-ліття була зведена ще одна нова каплиця – Успіння Святої Богородиці, яка і була освячена самим Міланом Шашіком.

Як розповіли очевидці, на відзначені ювілею такої визначної події побувало більше тисячі паломників, у тому числі і з Словаччини та Угорщини та Західної України.

Реклама

З Мукачівщини була організована поїздка для прочан з Клячанова, Старого Давидкова та Іванівців, а також безпосередньо міста над Латорицею. У двох автобусах, які були оплачені коштом Вячеслава Шутко, помістилося більше 100 паломників.

«Це – людина доброї волі, – сказала про Вячеслава Ласловича одна з паломниць, пані Наталія. – Дуже сподіваємось, коли він стане Народним депутатом, він буде тільки примножувати свої добрі духовні справи».

Реклама
Вячеслав Шутко організував поїздку паломників до урочища Джублик (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно