Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мер-кандидат привітав мукачівців з Днем прапору та Незалежності (ФОТО)

Мер-кандидат привітав мукачівців з Днем прапору та Незалежності (ФОТО)

Мер-кандидат привітав мукачівців з Днем прапору та Незалежності (ФОТО)
Cьогодні, 23 серпня, у міському Будинку культури пройшло урочисте зібрання з нагоди свята Дня незалежності України та Державного прапора. Розпочалося воно з делегування голови міського осередку...
ВІДЕО ДНЯ

Cьогодні, 23 серпня, у міському Будинку культури пройшло урочисте зібрання з нагоди свята Дня незалежності України та Державного прапора. Розпочалося воно з делегування голови міського осередку Всеукраїнського об'єднання "Союзу українок" Людмили Оленушинець, голови міської громадської організації "Ради почесних громадян міста Мукачева" Євгена Федіва та учасника визвольних змагань за Незалежність України, заступника голови політв'язнів та репресованих Михайла Славуника до погруддя Тарасу Григоровичу Шевченку, де вони здійснили почесну місію покладання корзини квітів.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Мукачева, кандидат по одномандатному виборчому округу №69 Золтан Лендьєл. Мер, який на період виборчої кампанія мав би взяти відпустку, активно виконує свої обов'язки. Та чи не є це порушенням виборчого законодавства?

Реклама

Після не тривалої промови міський голова вручив подяки від імені Мукачівського міськвиконкому. Опісля, мер Мукачева вручив паспорт громадянина України Анні-Марії Бочко, учениці 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 імені Ф. Ракоці ІІ та Станіслава Найду, учню 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №7.

На завершення зібрання перед глядачами виступив академічний камерний хор "Кантус" (художній керівник Народний артист України - Еміл Сокач, хормейстер - Ондраш Тазінтер).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно