Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль розповів про курйозну "спецоперацію" на українсько-словацькому кордоні

Москаль розповів про курйозну "спецоперацію" на українсько-словацькому кордоні

Москаль розповів про курйозну "спецоперацію" на українсько-словацькому кордоні

Внутрішня безпека ДФС влаштувала на українсько-словацькому кордоні «спецоперацію», внаслідок якої викрила власного ж співробітника.

ВІДЕО ДНЯ

Про це на своєму офіційному сайті повідомив очільник Закарпаття Геннадій Москаль. 

"Розборки і чвари в Департаменті внутрішньої безпеки (ДВБ) Державної фіскальної служби України призвели до спецоперації з елементами курйозу, внаслідок чого під кримінальну відповідальність потрапив співробітник цього ж підрозділу. У ніч на п’ятницю працівник ДВБ, відповідальний за Митний пост «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, дав усну вказівку головному державному інспектору митниці пропустити по зеленому коридору (тобто без митного огляду) мікроавтобус «Мерседес», що заїжджав зі Словаччини в Україну. Коли ж той зажадав письмову вказівку, працівник ДВБ написав йому на мобільний телефон відповідне СМС-повідомлення", – зазначає Москаль.

Реклама

"Головний державний інспектор митниці виконав незаконну вказівку, не повідомивши про неї керівництво, а після того, як мікроавтобус виїхав за межі митної території, працівники ДВБ Державної фіскальної служби України зупинили його й здійснили митний огляд. У результаті якого виявили незаконно ввезену в Україну партію спортивного харчування вартістю 40 тисяч доларів. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, мікроавтобус затриманий", – додав очільник Закарпаття.

"Ситуація нагадує афоризм із Гоголівськго «Ревізора» про унтер-офіцерську вдову, яка сама себе висікла, – коментує подію Геннадій Москаль. – Внутрішня безпека Державної фіскальної служби через якісь чвари влаштувала спецоперацію і підставила свого ж співробітника. Я доручив Прокуратурі області відкрити за фактом зловживання службовим становищем кримінальне провадження й притягнути до відповідальності і працівника ДВБ, і головного державного інспектора митниці".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно