Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві блискавка влучила в гараж через що той загорівся

В Іршаві блискавка влучила в гараж через що той загорівся

21 червня о 09:13 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу в двоповерховому гаражі на приватному обійсті, що в м. Іршава на вулиці  І. Франка. Відразу ж до місця події було направлено два відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

ВІДЕО ДНЯ

На момент прибуття рятувальників,  полум’я вже пробивалося з вікон другого поверху гаража назовні. О 09:23 пожежу було локалізовано, а о 10:25 її повністю ліквідували. Загалом, до ліквідації було залучено 8 чоловік особового складу та 2-і одиниці пожежно-рятувальної техніки, – повідомляє У ДСНС  України у Закарпатській області. 

У результаті пожежі знищено та пошкоджено:  морозильну камеру, газовий котел та конвектор,  два вікна, покрівлю на площі 30 кв.м та інші речі домашнього вжитку, що зберігалися на другому поверсі споруди.  Також було пошкоджено й покрівлю поруч розташованої сусідської  господарської прибудови на площі 5 кв.м. Вправні дії бійців ДСНС  врятували її від знищення вогнем. 

Реклама

Під час пожежі ні хто не постраждав. Остаточна причина та збитки встановлюються. Зі слів очевидців, споруда  почала горіти після того, як в неї влучила громовиця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно