Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З Донбасу на Закарпаття повернувся ще один податковий міліціонер

З Донбасу на Закарпаття повернувся ще один податковий міліціонер

З Донбасу на Закарпаття повернувся ще один податковий міліціонер

Починаючи із лютого та протягом наступних чотирьох місяців в районі проведення антитерористичної операції, на території Донецької області, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» ніс службу Іван Порада – підполковник податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Міліціонер входив до складу спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом» на Сході країни, – інформує ГУ ДФС України в Закарпатській області.

У фіскальному відомстві зазначають, що бійці спецпідрозділу «Фантом» перебувають, зокрема, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду з метою стабілізації економічного сектору держави. Працівники ДФС протидіють незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях. Податкові міліціонери спільно з співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини в зоні АТО та протидіють тероризму.

Реклама

Іван Порада розповідає, що під час його служби у складі зведених оперативних мобільних груп на КПВВ, робочу обстановку досить часто порушували вибухи та постріли. Інколи, після нічних обстрілів, пункт повністю закривали на кілька годин.

Підполковник згадує, як на КПВВ «Зайцеве» він з колегами здійснював огляд транспортних засобів, перевіряв чи не перевозять громадяни заборонених товарів.

Реклама

Варто зазначити, що Іван Порада повернувся і отримає законну відпустку, після чого повернеться для проходження служби в ГУ ДФС у Закарпатській області. А тим часом на Сході несе службу ще один колега-податківець – Олександр Цогла.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно