Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе!..", – Москаль розповів, як Балога "наїхав" на гендиректора "М-студіо"

"Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе!..", – Москаль розповів, як Балога "наїхав" на гендиректора "М-студіо"

"Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе!..", – Москаль розповів, як Балога "наїхав" на гендиректора "М-студіо"

Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті розкрив деталі конфлікту між Віктором Балогою та журналістами.

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні (23.06) в Мукачеві близько 16-ї години народний депутат України Віктор Балога увірвався в приміщення телекомпанії «М-студія» (яка належить йому особисто), влаштував там дебош і побив гендиректора Володимира Шубця. Усе відбулося на очах інших журналістів «М-студії», – зазначає Геннадій Москаль.

"Розлючений тим, що телерадіокомпанія дає в ефір не тільки його персонально разом із сином-мером, Балога в присутності журналістів (у тому числі жінок) накинувся з матюками на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку й скормити свиням, – заявляє Геннадій Москаль. – А потім накинувся на нього з кулаками, репетуючи при цьому: «Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе, як посліднього пса!» Перелякані журналісти написали заяву в поліцію й докладно розповіли про інцидент. Деякі навідріз відмовляються виходити на роботу й просять виділити їм охорону", – додає очільник Закарпаття.

Реклама

"Гендиректор Шубець, котрий вірою й правдою служить клану Балог багато років, письмово описав поліції обставини нападу, однак зі страху відмовився пройти освідчення у експерта щодо завданих побоїв (у нього на обличчі й шиї залишилися сліди від нардепівських пальців). Відкрите кримінальне провадження за фактом хуліганства, відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вирішується також питання про відкриття кримінального провадження за ст.171 кримінального кодексу – перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. Інші деталі злочину повідомимо пізніше", – зазначає Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно