Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівці найчастіше обирають для відпочинку Болгарію та Хорватію

Мукачівці найчастіше обирають для відпочинку Болгарію та Хорватію

Мукачівці найчастіше обирають для відпочинку Болгарію та Хорватію
Принаймні, так про це заявляє один з представників туристичного ринку м. Мукачево. Сезон літніх відпусток в самому розпалі. Багато мукачівців вже обрали, де відпочиватимуть цього літа. Для того,...

Принаймні, так про це заявляє один з представників туристичного ринку м. Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

Сезон літніх відпусток в самому розпалі. Багато мукачівців вже обрали, де відпочиватимуть цього літа. Для того, щоб дізнатися, яким курортам більше надають перевагу містяни, ми поспілкувалися з менеджером туристичного агентства «Гранд Тревел» пані Вікторією. Вийшов, такий собі, невеличкий опис найцікавіших та найпопулярніших місць для відпочинку.

Переваги відпочинку за кордоном

Реклама

За словами пані Вікторії, в останні декілька років туристи почали усвідомлювати, що, обираючи поїздку за кордон, отримують якісніший та ширший спектр послуг, в порівнянні з вітчизняними курортами. Побутує думка, що закордонні курорти дорожчі. Насправді це не так. Відпочинок в Криму обійдеться практично в ті ж самі гроші, що і на курортах Чорногорії чи Туреччини. Одна безсумнівна перевага – це те, що турист отримає хороший європейський сервіс, яким, на жаль, наші туристичні зони похвалитися не можуть.

Болгарія цьогоріч на вершині популярності

Реклама

«Найпопулярнішим трендом цього літа є відпочинок на Балканському півострові», - каже Вікторія. «В минулому році ця країна була не менш популярною. Проте, цьогоріч, ми спостерігаємо картину, коли туристи, які до цього моменту обирали бюджетний відпочинок в Україні, «перекинулись» на бюджетну Болгарію. Якщо робити висновки по екватору сезону, то, без сумніву, можна сказати, що Болгарія є лідером сезону. Проте, не потрібно забувати і про не менш популярні Туреччину, Грецію, Хорватію, Чорногорію та багато інших».

За словами дівчини, причиною такої популярності Болгарії є відносна дешевизна у порівнянні з іншими закордонними курортами, спрощена система отримання візи та хороший сервіс. Окрім того, налагоджене пряме автобусне сполучення між Мукачевом та курортами Болгарії, що є досить зручно для наших клієнтів. Шанувальникам болгарських курортів, які не бажають їхати автобусом, можуть запропонувати переліт зі Львова, що коштує значно дорожче.

Окрім того, лідируючими напрямками цього літа, як і раніше, залишаються Туреччина, Греція, Хорватія, Чорногорія, а також Туніс. Активних туристів, не бажаючих сидіти вдома, манить екскурсійна Європа. І, нарешті, любителів екзотики спокушає Таїланд, Шрі-ланка, Куба.

Реклама

Туреччина - володарка чотирьох морів

Небагато країн можуть похвалитися такою кількістю водних просторів, які є у Туреччині - Мекки туризму, де, крім морів, туристів чекає безліч пам'ятників культури. В Туреччині ідеально поєднуються пляжний і екскурсійний відпочинок.

Середня вартість пляжного туру становить від 570 $ на 7-8 ночей в готелі 4 * на системі все включено на Середземноморському узбережжі (Анталья, Кемер, Аланія та ін) і від 550 $ на Егейському (Мармарис, Бодрум і ін.)

Таїланд - королівство тропіків

Приїжджі називають Таїланд "країною тисячі посмішок", тому що місцеві жителі завжди привітні і веселі. Сумувати тут дійсно ніколи. Прекрасний субтропічний клімат, мальовничі пляжі, барвиста архітектура, чарівні квіти, екзотичні фрукти та багато іншого "наганяють" в стан блаженної радості. Особливо вражають курорт Паттайя і острів Пхукет, куди щорічно з'їжджаються туристи з різних країн, щоб помилуватися архітектурними пам'ятками, відпочити і купити сувеніри.

Середня вартість туру в Паттайю становить від 500 $ за 7 ночей в готелі 4 * зі сніданками. Додаткові витрати підуть на обід і вечерю, плюс екскурсії і шопінг.

Чехія - чарівність старої Європи

Реклама

Дивовижна Прага - улюблене місце туристів. Столиця Чехії дарує чудову можливість познайомитися з майже незайманою архітектурою Середньовіччя та барокко, а курорти з мінеральними водами допоможуть вилікувати безліч хвороб. Крім того, тут є все для сімейного відпочинку. Чехія популярна навесні, влітку і особливо ранньої осені, коли черепичні дахи зливаються з яскравим жовто-червоним листям. Екскурсійний тур до Чехії обійдеться від 100 євро.

Греція - пориньте в історію

Греція зберегла безліч пам'яток стародавньої Еллади, але славиться вона не тільки цим. Її скарби - мальовнича природа, прекрасні пляжі і сприятливий середземноморський клімат. Перлини острівної частини країни - Крит, Родос, Корфу і Кос. Греція ідеально підходить для пляжного, екскурсійного відпочинку, а також для поїздок всією сім'єю.

Бажаючим відправитися на острів Родос, щоб оглянути Акваріум, відвідати Долину Метеликів, Палац Великих Магістрів, прогулятися по базарах на вулиці Сократа туроператори пропонують путівки від 570 євро на 7 ночей з проживанням в 4 * готелі та харчуванням. До цієї суми потрібно додати вартість візи.

Так що, готуючись у чергову відпустку, подумайте, який напрям для вас цікавіший і вигідніший. Пам'ятайте, що відпустка вашої мрії - у ваших руках.

Пані Вікторія каже, що обрати відпочинок на власний смак дуже просто. Якщо Ви вагаєтесь, то в туристичному агенстві «Гранд Тревел» досвідчені менеджери підберуть тур на Ваш смак і гаманець.

Заходьте: Туристичне агентство«Гранд Тревел», м. Мукачево, пл. Миру, 29/3.Телефонуйте: (099) 071-17-31.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно