Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські прикордонники підвели підсумки роботи за півріччя

Мукачівські прикордонники підвели підсумки роботи за півріччя

Мукачівські прикордонники підвели підсумки роботи за півріччя
Днями у Мукачівському прикордонному загоні було підведено підсумки роботи за перше півріччя 2012 року. Незважаючи на складну та динамічну обстановку, що складалась протягом вказаного періоду,...

Днями у Мукачівському прикордонному загоні було підведено підсумки роботи за перше півріччя 2012 року. Незважаючи на складну та динамічну обстановку, що складалась протягом вказаного періоду, визначені завдання Мукачівські прикордонники виконали.

ВІДЕО ДНЯ

Основні зусилля прикордонного загону зосереджувались:на забезпеченні надійної охорони державного кордону, покращенні якісних параметрів служби з охорони кордону, протидії каналам незаконної міграції та посиленні протидії контрабандній діяльності.

Протягом першого півріччя 2012 року в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року, зменшилась на 33% кількість спроб незаконного перетину державного кордону та збільшилась на 24% кількість затриманих незаконних мігрантів.

Реклама

Всього за звітний період на ділянці Мукачівського прикордонного загону затримано 52 незаконних мігранти. У минулому році за 6 місяців було затримано 42 незаконних мігранти.

Стосовно протидії контрабандній діяльності, то слід відмітити, що перше півріччя поточного року характеризувалось активізацією злочинних угрупувань, щодо спроб незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон, як на українсько-угорській так і на українсько-румунській ділянках кордону. Завдяки вжитим заходам з початку року на ділянці загону підрозділами охорони кордону затримано та вилучено у 39 випадках 110 тисяч пачок цигарок.

Реклама

Порівняно з минулим роком помітно зменшився пасажиро - транспортний потік у пунктах пропуску, які знаходяться на ділянці відповідальності Мукачівського загону. Так, кількість осіб, які перетнули державний кордон, зменшилась на 10,5 % та на 17,5 % зменшилась кількість транспортних засобів.

Протягом першого півріччя 2012 року правоохоронцями було складено 605 протоколів про адміністративне правопорушення та накладено штрафів на загальну суму понад 370 тис. грн., що майже у 2 рази більше ніж за аналогічний період минулого року (2011 рік – 196 тис. грн.).

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно