Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Між райдержадміністраціями Закарпаття розподілили об’єкти соціально-культурої сфери Виноградівщини, які постраждали від градобою

Між райдержадміністраціями Закарпаття розподілили об’єкти соціально-культурої сфери Виноградівщини, які постраждали від градобою

Між райдержадміністраціями Закарпаття розподілили об’єкти соціально-культурої сфери Виноградівщини, які постраждали від градобою

Другого липня у Виноградівській райдержадміністрації відбулася семінар-нарада під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Віктора Мікуліна. Участь у нараді взяли: голови або представники всіх райдержадміністрацій області, керівники структурних підрозділів Закарпатської облжержадміністрації та Виноградівської райдержадміністрації, представники підрядних організацій, голови сільських та селищних рад Виноградівського району, котрі постраждали внаслідок потужного градобою 21 червня 2016 року.

ВІДЕО ДНЯ

Допомогти Виноградівському району голів всіх райдержадміністрацій області закликав голова облдержадміністрації Геннадій Москаль. На робочій нараді було визначено, за котрою із райдержадміністрацій закріплено той чи інший постраждалий від градобою об’єкт соціально-культурної сфери Виноградівського району. Окрім того, було визначено те, що постачання металопрофілю та пиломатеріалів відбуватиметься централізовано. За наслідками цієї наради визначили проведення семінар-наради та навчання у Виноградові другого липня, – стверджують у Виноградівській РДА.

На семінар-нараді заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Віктор Мікулін наголосив на тому, що всі підрядні організації повинні відповідально віднестися до поставленого на них завдання, адже відновлювальні роботи на соціальних закладах необхідно провести максимально якісно та у короткі терміни.

Реклама

Михайло Русанюк у своєму виступі зазначив, що підрядні організації Виноградівського району близько тижня працюють на об’єктах, котрі зазнали найбільших пошкоджень, і вже найближчим часом відновлювальні роботи на них будуть завершені.

Затим для підрядників було проведено навчання, під час якого їм розповіли про ключові моменти в оформленні всіх необхідних документів. Після семінар-наради підрядники, разом із головам сільських та селищних рад, а також керівниками управління освіти, відділів охорони здоров’я та культури, відправилися на закріплені за ними об’єкти, для проведення необхідних вимірювальних та обчислювальних робіт.

Реклама

Нагадаємо, що у населених пунктах Виноградівського району зливи та градобій завдали величезних збитків місцевим мешканцям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно