Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Патрульні Закарпаття складають фізнормативи

Патрульні Закарпаття складають фізнормативи

На міському стадіоні «Спартак» в Ужгороді патрульні та співробітники чергової частини управління патрульної поліції складали фізнормативи. Подібні перевірки правоохоронці проходять щороку, за окремим дорученням керівництва поліції час від часу призначають додаткові сесії. Складання нормативів відбувається за спеціальною таблицею, з розрахунку на вік та стать правоохоронця. 

ВІДЕО ДНЯ

«Ми проводимо відкриті заліки для того, аби кожен охочий міг прийти та побачити рівень фізпідготовки патрульних поліцейських. Є передбачені Наказом Міністерства внутрішніх справ нормативи. Це комплексна силова вправа, біг на 100 та 1000 метрів. Тобто, витривалість, швидкість та сила. У нас є поділ на вікові категорії. Так, 100 метрів для працівника поліції (жін.) до 25 років: 13,5 – відмінно; 14,0 – добре; 14,5 – задовільно», – каже Андрій Даскалюк, в.о. начальника кадрів управління патрульної поліції.

Інспектор Юрій Фревлик до роботи патрульним будував спортивну кар’єру – грав за баскетбольний клуб «Ужгород». Саме Юрій сьогодні найкраще пробіг і стометрівку, і кілометровий норматив. Патрульний запевняє: попри завантажений графік роботи знаходить час для спорту та допомагає колегам тримати фізичний стан в тонусі.

Реклама

«Відчуття, що все ж таки фізична підготовка важлива, тримаю марку. І хоч складний графік роботи, знаходжу час продовжувати займатися спортом, тримати фізичний рівень на висоті. Так само намагався підтягнути своїх колег, як міг», – говорить Юрій ФРЕВЛИК, інспектор патрульної поліції м. Ужгорода та Мукачева.

В Управлінні поліції акцентують на важливості підтримання фізичного стану патрульного. Поступово перевіряють співробітника кожної роти.

Реклама

«Сьогодні здає третя та сьома рота Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві. Цей захід досить важкий, але це величезна необхідність для нашої роботи. Бо поліцейські мають бути фізично розвинені також – це невід’ємна частина роботи. В принципі ми всі займаємося: хто в спортзалі, хто для себе на стадіоні бігає, кожен займається своєю фізичною підготовкою, або всі разом, або вже і окремо для себе », – зазначає Анастасія Мальована, інспектор 3 роти батальйону Управління патрульної поліції м. Ужгорода та Мукачева.

Перевірка фізпідготовки триватиме до 7 липня. У комісії зазначають: 90% особового складу – у гарній фізичній формі, а у разі нескладання патрульним заліку, з ним будуть проведені додаткові тренування та за місяць – повторна сесія.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно