Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Києві за нагороди змагались мисливські собаки із Закарпаття

У Києві за нагороди змагались мисливські собаки із Закарпаття

У Києві за нагороди змагались мисливські собаки із Закарпаття
ВІДЕО ДНЯ

У столиці України відбулася V Всеукраїнська виставка мисливських собак. Її влаштовують раз на п’ять років. Цьогоріч свої якості продемонструвала рекордна для нашої країни кількість мисливських собак з різних регіонів нашої держави, а також ближнього і далекого зарубіжжя – понад 1000 учасників.

Виставку проводить Федерація мисливського собаківництва України спільно з Українським товариством мисливців та рибалок за підтримки Кінологічної спілки України та Державного агентства лісових ресурсів України, – повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Реклама

Оцінити вітчизняних мисливських псів приїхали міжнародні експерти. Кращих визначали в два етапи: спочатку тварин оцінюють за зовнішнім виглядом, а на другому етапі обирають під час проходження бонітувального рингу. 

Як розповів учасник собачої бригади з Закарпаття Адальберт Потіш, виставка стає з кожним роком все популярнішою:

Реклама

«Учасники приїжджають насправді зі всіх куточків нашого краю. Наші чотирилапі друзі нагородженні різноманітними нагородами, дипломами та призами. Людей це приваблює, оскільки на виставці можна отримати кубок, диплом і поповнити медалями груди своїх вихованців. Виставка собак проводиться з метою популяризації мисливського собаківництва, показу, виявлення та відбору племінних виробників, визначення якості та оцінки поголів’я мисливських собак і, звичайно ж, обміну досвідом серед собаківників. На виставку наша команда з 20 поціновувачів мисливських порід привезла 23 чотирилапих аристократів».

Під час заходу були представлені дратхари, фокстер’єри, пойнтери, курцхаари, лайки, сеттери, спанієлі і епаньоль бретон. Після закінчення виставки пам’ятними призами нагороджені власники собак в різних вікових групах, а кубками та медалями – господарі собак, які отримали звання «Чемпіон виставки».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно