Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві пройде семінар тижня мобільності в Карпатах

В Мукачеві пройде семінар тижня мобільності в Карпатах
Із 16 до 22 вересня місцева влада, активісти громад та зацікавлені сторони поінформують громадськість про кроки, здійснені у покращенні інфраструктури для пішоходів та велосипедистів, роботи...

Із 16 до 22 вересня місцева влада, активісти громад та зацікавлені сторони поінформують громадськість про кроки, здійснені у покращенні інфраструктури для пішоходів та велосипедистів, роботи громадського транспорту, безпеки руху, просувають ідеї здоровіших способів пересування.

ВІДЕО ДНЯ

Завершується ЄТМ 22 вересня акцією День без автомобіля, під час якої на один день (з 8:00 до 19:00) місцева влада виділяє одну чи декілька зон, призначених лише для пішоходів, велосипедистів та громадського транспорту.

Українська громадська організація «ФОРЗА» у співпраці з Агенцією сприяння регіональному розвитку Кошіце, за підтримки програми транскордонного співпробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна (ENPI HUSKROUA) на 2007-2013 рр., запрошують долучитися до Європейського тижня мобільності 2012 року і взяти активну участь в організації та реалізації заходів ЄТМ у Вашому населеному пункті.

Реклама

Європейський тиждень мобільності кожного року особливу тему, навколо якої плануються заходи як тижня мобільності, так і заходів з покращення транспортної інфраструктури. Цьогорічна тема ЄТМ – «Рухаємося в правильному напрямку: планування сталого розвитку транспорту»

Інформаційний семінар «Європейський тиждень мобільності в Карпатах» відбудеться в Мукачеві 12 липня у сесійній залі Мукачівської міської ради. Початок о 10.30.

Реклама

У програмі семінару - представлення умов участі в Європейському тижні мобільності, обговорення прикладів участі в ЄТМ та заходів тижня мобільності, які можна організувати у Вашій громаді.

Про участь в семінарі просимо підтвердити на тел/факс 0312671450 або моб. 0673101631 до 10 липня. Учасники семінару, які приїдуть з-за меж місця його проведення, отримають відшкодування витрат на проїзд автобусом чи поїздом за наявності квитків, - повідомила Голова ГО Форза, національний координатор Європейського тижня мобільності в Україні Леся Лойко.

В Мукачеві пройде семінар тижня мобільності в Карпатах – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно