Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Поляна Срібна" – вода для довголіття

"Поляна Срібна" – вода для довголіття

Найцінніше, що є у  кожної людини – це життя. А життя можливе завдяки воді. Ця загадкова субстанція доставляє кисень до кожної клітини вашого тіла. Не дарма воду називають «носієм життя».

ВІДЕО ДНЯ

Організм людини  на 70% складається з води. Щоб жити, вода нам потрібна щоденно. Кров, лімфа, ліквор, міжклітковинна, внутрішньоклітковинна рідини потребують хорошої, чистої води для нейтралізації токсинів, з якими ми постійно контактуємо. Вода потрібна в якості «дешевого» пального та потужної дезінтоксикаційної речовини.

Від того, яку воду ми п’ємо, залежить наше життя, здоров’я та довголіття. Але ми не приділяємо достатньої уваги якості питної води, і це – величезна помилка! Часто ми просто не знаємо, яка вода корисна для нашого організму, а вживання якої може призвести до непоправної шкоди.

Реклама

Учені встановили: щоденно людині потрібно випивати 30 мл на 1 кілограм маси тіла чистої, природньої, слабомінералізованої води. Для профілактики багатьох захворювань достатньо вживати воду, в якій склад іонів кальцію не перевищує 20 мг/л. Саме така вода характерна для регіонів з найбільшою кількістю довгожителів. Приклад такої води – «Поляна Срібна»: за хімічним складом вона відповідає параметрам корисної питної води, яка входить до раціону довгожителів. 

На сьогоднішній день Україна, за якістю джерел питної води, займає 95 місце із 122 країн. Українці споживають всього 20% води з підземних джерел, в основному ми використовуємо воду з джерелповерхневих. Для 35 мільйонів наших співвітчизників основним джерелом питної води є дві найбільші ріки – Дніпро та Дністер.

Реклама

Але тільки та вода, яка знаходиться на глибині більше 250 метрів є чистою, тому що природа у цих шарах здійснює багаторівневу очистку води. І, як ми знаємо, «виконує це дуже якісно». На глибині 200 метрів простягається резервуар води гігантських розмірів.

Одним з таких унікальних джерел чистої води в Україні є Закарпатська вода «Поляна Срібна». Глибина свердловини, з якої її видобувають – 260 метрів. Це – саме один з тих природніх резервуарів «правильної» води, вживаючи яку, ви зможете покращити якість життя, підтримати власне здоров’я, вивести із організму токсичні сполуки (більшість з яких потрапляє до організму із водопровідної води), здійснювати профілактику багатьох захворювань (алергії, хвороби суглобів, захворювань  дихальної системи, шлунково-кишкового тракту та багато інших). 

Слабомінералізована вода «Поляна Срiбна» із Закарпаття – ідеальний приклад природної води зі збалансованим складом корисних мінералів та мікроелементів. 

Реклама

Поради лікаря.

Як правильно вживати воду «Поляна Срібна»:

– щодня потрібно випивати води з розрахунку 30 мл на 1 кг маси тіла;

– 2 стакани води після пробудження сприятимуть активації роботи внутрішніх органів;

– 1 стакан води за 30 хвилин до вживання їжі оптимізує роботу травної системи;

– 1 стакан води перед прийомом душа чи ванни допоможе знизити артеріальний тиск;

– 1 стакан води перед сном допоможе уникнути інсульту або серцевого нападу.

Реклама

Закарпатська вода «Поляна Срiбна» – безцінне та доступне кожному українцю джерело чистої природної води для довгого та здорового життя.

Гераскіна Лілія Равілівна, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно