Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє іноземців позбулись своїх автівок за спробу контрабандного перевезення сигарет

Двоє іноземців позбулись своїх автівок за спробу контрабандного перевезення сигарет

Двоє іноземців позбулись своїх автівок за спробу контрабандного перевезення сигарет

Учора в пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону завадили спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон. Відпрацьовуючи наявну оперативну інформацію щодо можливого переміщення через державний кордон  тютюнових виробів, охоронці кордону в пункті попуску «Вилок» виявили громадянина Угорщини, який спробував приховати від прикордонно-митного контролю майже 1000 пачок контрабандного тютюну. 31-річний іноземець спробував провести через кордон сигарети, спакувавши їх у паливному баку свого авто. Оперативна інформація, якою володіли прикордонники підтвердилася. Прикордонно-митна оглядова група під час перевірки, виявила в автомобілі угорця сигарети марки «Комплімент-3» в кількості 500 пачок та сигарети марки «Ліфа ментол» в кількості 450 пачок, всі тютюнові вироби без акцизної марки.

ВІДЕО ДНЯ

Ще один громадянин Угорщини спробував перемістити через кордон тютюнові вироби сьогодні вранці. У пункт пропуску «Вилок» 25-річний іноземець прибув автомобілем «Опель». Беручи до уваги наявну оперативну інформацію, а також нервову поведінку водія, його нечіткі відповіді, щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів, прикордонниками було прийняте рішення про проведення поглибленого огляду автомобіля, яким на виїзд з України слідував угорець. Під час спільного прикордонно-митного контролю правоохоронці виявили майже 900 пачок тютюнових виробів, – повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

В обох випадках на правопорушників було встановленим порядком складено протоколи. А самі  чоловіки  позбулись не тільки контрабандного тютюну, а й своїх автівок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно