Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський "Rock-H" представив дві нові пісні у львівській фан-зоні ЄВРО (ФОТО,ВІДЕО)

Мукачівський "Rock-H" представив дві нові пісні у львівській фан-зоні ЄВРО (ФОТО,ВІДЕО)

Мукачівський "Rock-H" представив дві нові пісні у львівській фан-зоні ЄВРО (ФОТО,ВІДЕО)
28 червня, в День Конституції України, на фан-зоні Євро-2012 у Львові закарпатський гурт «Рокаш» презентував дві нові пісні. Композиції «Марічко ци чуєш” (Ябко)» та «Василю, Василю» увійдуть до...

28 червня, в День Конституції України, на фан-зоні Євро-2012 у Львові закарпатський гурт «Рокаш» презентував дві нові пісні. Композиції «Марічко ци чуєш” (Ябко)» та «Василю, Василю» увійдуть до нового альбому гурту, який повинен вийти на початку лютого наступного року.

ВІДЕО ДНЯ

Щодня на сцені фан-зони у Львові проходили концертні програми, які транслювали на мега-екрані. Так, закарпатський «Рокаш» виступив на «футбольній» території перед півфінальним матчем між Німеччиною та Італією. «Ми приїхали із сонячного Закарпаття і принесли вам сонечко!» - саме так розпочав виступ гурту клавішник та керівник «Рокашу» Віктор Янцо. Цю фразу оплесками та посмішками підтримали львів’яни та гості міста, адже цілий день до виступу закарпатців у Львові гуляла злива.

Слід сказати, що всі композиції закарпатського гурту «Рокаш» сприймалися публікою надзвичайно тепло. Гості фан-зони залюбки танцювали та підспівували закарпатцям. «Рокаші» вкотре показали свій професіоналізм та безумовний талант. «Тут все надзвичайно професійно організовано. Всі задіяні люди працюють на повну. Хлопцям було дуже приємно виступати на цій сецені», - поділилася враженнями менеджер гурту Ірина Янцо.

Реклама

Опісля «Рокашу» розпочалася трансляція півфінального матчу. На фан-зоні різко вирізнялися вболівальники з Німеччини та Польщі. Та, найемоційнішими фанатами все-таки були італійці.

Львівську фан-зону щодня відвідували тисячі футбольних вболівальників. Вхід до неї був вільним, а розважитися там можна було сповна. На території фон-зони діяли майстер-класи з писанкарства, гончарства. Відвідувачі грали у міні-футбол, співали караоке, танцювали, брали участь у подарункових лотереях та просто фотографувалися. А шкіру найпалкіших вболівальників дівчата-волонтери розфарбовували у кольори улюбленої команди.

Реклама

Футбольна атрибутика на території продавалася виключно ліцензійна (футболки – 200-400 грн, брелоки, кепки, міні-м’ячики – 50 грн). Та головне, що притягувало футбольних фанів – це величезний екран, де власне й транслювався великий футбол. Загалом враження від підготовки Львова до Євро-2012 виключно позитивні. Фан-зона для вболівальників з 14.00 до 23.00 була міні-республікою, де панував футбол, і навіть пиво по 15 грн не могло зіпсувати футбольного свята. А закарпатський "Рокаш" додав до цієї атмосфери родзинку.

Наталка Сільченко

Мукачівський "Rock-H" представив дві нові пісні у львівській фан-зоні ЄВРО (ФОТО,ВІДЕО) – 01
Реклама
Мукачівський "Rock-H" представив дві нові пісні у львівській фан-зоні ЄВРО (ФОТО,ВІДЕО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно