Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цього року закарпатці найактивніше відпочивають на європейських та українських курортах

Цього року закарпатці найактивніше відпочивають на європейських та українських курортах

Цього року закарпатці найактивніше відпочивають на європейських та українських курортах

Літо – час відпочинку. За півтора місяця хтось вже встиг взяти відпустку і відпочити на світових курортах, а дехто тільки мріє поніжитися під пальмами. Менеджер з туризму Ольга Петрінко розповіла, яким країнам зазвичай віддають перевагу закарпатці.

ВІДЕО ДНЯ

"Зараз туристи із Закарпаття подорожують у безвізові країни, такі як Туреччина, Єгипет, Туніс, Чорногорія та Кіпр. Також можна подорожувати в візові країни, такі як Греція, такі як Іспанія. Дуже хороші ціни на них. Можна за триста євро полетіти на «все включено» на людину за тиждень", – каже пані Ольга.

Вона працює в туристичній компанії вже п’ять років. Жінка розповіла, що найпопулярнішими в літню пору залишаються європейські курорти. Екзотичні країни обирають рідше.

Реклама

"Влітку не дуже подорожують, тому що в екзотичних країнах зараз сезон дощів. Але почнеться осінь, почнуться екзотичні країни, такі як Тайланд, Шрі-Ланка, Домінікана", – зазначає менеджер з туризму Ольга Петрінко.

Ужгородець Степан Дадус подорожує з сім’єю вже не перший рік. Цього разу вподобали іспанський острів Майорка. Він багатий на морепродукти, що й «підкупляє» туристів.

Реклама

"Потрапили на їхній основний ринок морепродуктів. мені там, що вибрав, те й приготували. Було просто супер. Море на Пальмі красиве дуже, яскраве. Був у Хорватії, був у Греції, був в Туреччині на морях. Ну, Іспанія поки цікавіша", – мовив мешканець обласного центру..

Студентка Олеся Матій також досвідчений турист. У підлітковому віці дівчина разом з танцювальним колективом, учасницею якого була, побувала в Австрії, Болгарії, Словаччині, Угорщині, Греції. Цього літа вирішила подорожувати Батьківщиною.

"Я подорожую Україною. Це переважно Київ, Івано-Франківськ, планую поїхати в Чернівці. І ще недавно побачила по телебаченню дуже гарну місцину в Україні, на Миколаївщині, називається Диявольська долина. От, мені дуже сподобалося, я хочу неодмінно відвідати", – стверджує дівчина.

Реклама

Психологи радять обов’язково відпочивати влітку. Менеджери з туризму, в свою чергу, радо допоможуть підібрати кращий варіант закордонного відпочинку для душі, тіла і гаманця. І кажуть, якщо ж «all inclusive» вже набрид, варто відвідати старовинні українські міста та мандрувати горами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно