Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Босоніж із Закарпаття до Харкова через всю Україну

Босоніж із Закарпаття до Харкова через всю Україну

Сьогодні відбулася прес-конференція Івана Ониська та Юрія Регліса – відчайдух, які поставили собі за мету пройти через всю Україну босоніж.

ВІДЕО ДНЯ

За словами мандрівників, свою подорож, яку вони розпочали на Закарпатті, планують завершити у Харкові, відстань до якого, враховуючи їх шлях, буде становити 2080 км. Кожен з учасників відразу відзначив гостинність закарпатців, які неодноразово допомагали хлопцям з житлом та їжею під час подорожі.

За розрахунками молодих подорожуючих, закінчать хлопці свій «квест» приблизно у жовтні. Головна ціль, за словами Івана та Юрія, полягала у спілкуванні один з одним, випробовуванні своїх фізичних кондицій та популяризації туризму в Україні.

Реклама

Варто відзначити, що шлях, який надихнув молодиків, називається «Сантьяґо-де-Каміно», тобто Шлях Святого Якова – відома паломницька дорога до могили апостола Якова в іспанському місті Сантьяґо-де-Компостела, головна частина якої пролягає по Північній Іспанії. Одним з найважливіших аспектів у подорожі екстримали назвали той факт, що на мандрівку не планують виділити ані копійчини. 

На рахунок побоювань за їх здоров’я з боку журналістів, мандрівники посилалися на свій досвід. Іван за свій невеличкий вік вже встиг об’їхати автостопом північну Азію, а Юрій таким же чином опинився в Португалії, шлях до якої забрав у нього останні шість місяців. 

Реклама

Спостерігати за розвитком подій під час мандрівки можна на «YouTube» каналі ентузіастів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно