Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Спостерігачі ОБСЄ зустрілись із керівництвом обласної поліції Закарпаття

Спостерігачі ОБСЄ зустрілись із керівництвом обласної поліції Закарпаття

Спостерігачі ОБСЄ зустрілись із керівництвом обласної поліції Закарпаття

Т.в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Степан Довгунь обговорив з представниками місії ОБСЄ процес реформування, проблеми учасників АТО та найрезонансніші злочини в краї.

ВІДЕО ДНЯ

Спостерігачів Денеша Деканя та Дору Крістаче в роботі Головного управління Національної поліції Закарпаття найбільше цікавило питання роботи правоохоронців після атестації: зміна структури, підпорядкування, можливий некомплект після реформування, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Очільник поліції Закарпаття розповів, що на нашу область може очікувати період, коли не вистачатиме правоохоронців, адже звільнені після атестації посади заповнюватимуть лише добре навченими кадрами, а на це потрібен час. Степан Довгунь наголосив, що оскільки реформування відбувається у всіх областях, то навчальні заклади МВС не здатні забезпечувати потребу в кадрах для управлінь поліції по всій Україні.

Реклама

Представники місії ОБСЄ крім аналізу останніх резонансних злочинів на Закарпатті, звернули увагу на проблеми в краї, пов’язані з проведенням АТО. Їх спостерігачі в Україні моніторять всі випадки самогубств, злочинності та надзвичайних ситуацій, пов’язані з колишніми військовими.

Степан Довгунь наголосив, що проблеми реабілітації колишніх учасників АТО в нашій області немає. Єдиний випадок суїциду демобілізованого закарпатця носить виключно побутовий характер. Т.в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області запевнив, що колишні учасники АТО із Закарпаття проблем із законом не мають.

Реклама

В.о. очільника обласної поліції насамкінець наголосив на тому, щоб представники міжнародних організацій з питань безпеки в першу чергу зверталися до правоохоронних органів, а не черпали інформацію з соцмереж, блогів та іноді сумнівних ЗМІ, які є не надійними. Такі джерела можуть подавати викривлену істину. Насправді ж Закарпаття – одне із найбільш безпечних областей України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно