Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вихованці дитячого літнього табору ознайомились з роботою закарпатських рятувальників

Вихованці дитячого літнього табору ознайомились з роботою закарпатських рятувальників

Вихованці дитячого літнього табору ознайомились з роботою закарпатських рятувальників
ВІДЕО ДНЯ

13 липня працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області організували екскурсію для вихованців дитячого літнього табору для дітей внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 20 дітей відвідали 14 державну пожежно-рятувальну частину м. Ужгород, де ознайомилися з роботою пожежників-рятувальників.

Спочатку бійці ДСНС ознайомили маленьких гостей з наявними пожежними та рятувальними автомобілями, обладнанням та спорядженням, яке використовується рятувальниками під час ліквідації пожеж, аварій та катастроф. Дітлахи також змогли посидіти за кермом пожежного автомобіля, одягнути каски та приборкати умовну пожежу, – зазначає У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Далі на присутніх чекала музейна кімната пожежно-рятувальної служби Закарпаття. Тут психолог, начальник відділу соціально-гуманітарної допомоги та психологічного забезпеченняЦентру забезпечення діяльності Управління ДСНС України у Закарпатській області Наталія Гаряча розповіла про історію створення оперативно-рятувальної служби області, показала експонати бойового одягу, обладнання та спорядження. Найбільшу увагу відвідувачів привернула виставка пожежної атрибутики, нагород і шевронів оперативно-рятувальної служби України та багатьох іноземних країн.

На завершення зустрічі, заступник начальника закарпатських рятувальників Богдан Ількович презентував вихованцям закладу пам’ятки «Для вашої безпеки», де міститься інформація про правила поведінки під час відпочинку в горах, лісі, біля водойми тощо.  Також діткам було оголошено про проведення конкурсу малюнка. За підсумками якого найкращі роботи будуть відзначені, а переможці отримають відповідні подарунки.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно