Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Серед числа загиблих дітей на Львівській залізниці значиться дитина з Ужгородщини

Серед числа загиблих дітей на Львівській залізниці значиться дитина з Ужгородщини

Серед числа загиблих дітей на Львівській залізниці значиться дитина з Ужгородщини

За інформацією служби охорони праці регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», протягом січня-червня 2016 року на об’єктах магістралі через власну необережність травмувались 55 сторонніх осіб.

ВІДЕО ДНЯ

Про це інформує прес-служба "Львівської залізниці".

Із них 33 особи зазнали травм, несумісних із життям. 

Реклама

Аналіз невиробничого травматизму показує тривожну тенденцію до збільшення випадків травмування сторонніх осіб. Так, у минулому, 2015 році, у першому півріччі травмувались 43 особи, загинули 22 із них.

Серед травмованих цьогоріч – 4 дитини віком до 16 років, 2 із них загинули. Смертельні випадки трапились на станції Підзамче та на перегоні Доманинці – Кам’яниця поблизу Ужгорода.

Реклама

На Львівській магістралі також зафіксували 5 випадків ураження електричним струмом, 1 із них – смертельний. Отримали опіки внаслідок ураження електричним струмом двоє дітей, яким, на щастя, вдалось зберегти життя. Бажаючи зробити ефектне фото, після ураження електричним струмом школяр впав із вантажного вагона на станції Здолбунів, а ще один юнак впав із автомобільного мосту та при падінні був уражений електричним струмом від контактної мережі залізниці на станції Підволочиськ.

Як зазначають фахівці із охорони праці, все ж більшість травм стаються через ходіння по колії сторонніми особами – 24 випадки, та перехід колії у невстановлених місцях – 15 випадків. Серед потерпілих абсолютну більшість складають чоловіки – 48 травмованих проти 7 жінок.

На щастя, цьогоріч жодна людина не постраждала внаслідок дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах. Однак  залізничники все ж збентежені тим, що кількість ДТП зросла, порівняно із минулим роком: 12 ДТП за 6 місяців 2016 року проти 7 ДТП – у 2015 році. У 11 випадках автомобільний транспорт був збитий потягом, у одному випадку – машина в’їхала у бік потяга.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно