Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В міжнародному рейтингу ARES-2016 УжНУ посів 13 сходинку

В міжнародному рейтингу ARES-2016 УжНУ посів 13 сходинку

Європейська науково-промислова палата, що об’єднує роботодавців Західної та Східної Європи, склала рейтинг ARES-2016, який оцінює здатність вишів забезпечити студентів необхідними знаннями, проводити наукові дослідження, а також можливість активно взаємодіяти з майбутніми роботодавцями.

ВІДЕО ДНЯ

У рейтингу українських вищих освітніх закладів, який містить 61 найкращий виш, Ужгородський національний університет посів тринадцяту позицію і знаходиться поряд із Національним університетом Львівська політехніка та Національним гірничим університетом. УжНУ віднесли до категорії B, яка включає надійну якість викладання, наукову діяльність та затребуваність випускників роботодавцями (Good quality performance), – йдеться у повідомленні прес-служби УжНУ.

Читайте також:
За даними рейтингу "Освіта.ua" УжНУ займає 17 позицію, МДУ – 177
Реклама

При складанні рейтингу оцінювалися наступні показники: забезпечення якості викладання, наявність стратегічного управління вузом, наявність правил, спрямованих на поліпшення якості освіти, регулярна оцінка та корекція методів викладання, проведення моніторингу педагогічних підходів, досягнення викладачів університету в освітній та науковій діяльності в 2015 (наприклад, запрошення до участі в міжнародній конференції або організація національних / міжнародних семінарів і конференцій), кількість конференцій і симпозіумів, в яких брали участь співробітники університету в 2015 році, перелік зарубіжних ВНЗ, з якими університет співпрацював з наукових або освітніх програм в 2015 році, співвідношення між кількістю студентів і викладачів (повних ставок), співвідношення між кількістю публікацій у наукових журналах в 2015 і числом викладачів (повних ставок), кількість викладачів з вченими ступенями, до кількості ставок викладачів, наявність програми з розвитку взаємин випускників з потенційними роботодавцями.

Очолили українську частину рейтингу Київський національний університет ім. Т.Шевченка, Національний технічний університет Харківський політехнічний інститут, і Таврійський національний університет ім. В.Вернадського.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно