Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перший Всеукраїнський з’їзд власників автомобілів марки Land Rover завітає до Мукачева

Перший Всеукраїнський з’їзд власників автомобілів марки Land Rover завітає до Мукачева

Перший Всеукраїнський з’їзд власників автомобілів марки Land Rover завітає до Мукачева
28 червня – 1 липня в селі Анталовці, Ужгородського району на території ТК «Богольвар» відбудеться Перший Всеукраїнський з’їзд власників автомобілів марки Land Rover. Як розповів організатор з’їзду...

28 червня – 1 липня в селі Анталовці, Ужгородського району на території ТК «Богольвар» відбудеться Перший Всеукраїнський з’їзд власників автомобілів марки Land Rover. Як розповів організатор з’їзду Денис Шалаєв (директор клубу екстремальних подорожей Discovery), вже зареєстровано понад 50 екіпажів. У заході візьмуть участь також учасники із Польщі, Угорщини, Прибалтики, очікуються екіпажі з Росії.

ВІДЕО ДНЯ

Метою з’їзду є популяризація активного відпочинку та об’єднання власників легендарної марки авто. Програмою передбачені туристичні виїзди по гірським шляхам на Полонину Рівну, відвідування замків Закарпаття (Невицького, Мукачівського, Ужгородського), а також цікава розважальна програма на території туристичного комплексу "Богольвар". Наразі проведена підготовка гірських трас, адже крім визначення маршрутів необхідно іноді розбирати завали старого гілля на гірських дорогах, - розповідає Денис Шалаєв.

Запрошено представників компанії «Брітіш Моторс Україна» (офіційний дилер №1 всесвітньо відомих автомобільних брендів Range Rover та Land Rover). Почесні гості свята привезуть з собою чотири тестових автомобіля. Всі бажаючі в присутності спеціаліста зможуть проїхатися та отримати відповіді на актуальні питання, що стосуються обслуговування машин. Консультанти нададуть вичерпну інформацію щодо комплектації і технічних характеристик автомобілів, свої рекомендації.

Реклама

Гостей чекають тематичні конкурси, цікаві призи та святковий торт від організаторів, перегляд науково-популярних фільмів про марку Land Rover.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно