Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські вболівальники підтримували футбольну збірну України в Донецьку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачівські вболівальники підтримували футбольну збірну України в Донецьку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Минулого тижня вся Україна підтримувала футбольну збірну України. Одні це робили вдома біля телевізорів, у спортивних барах, в офіційних фан-зонах. Проте були і такі, які підтримували футбольну...
ВІДЕО ДНЯ

Минулого тижня вся Україна підтримувала футбольну збірну України. Одні це робили вдома біля телевізорів, у спортивних барах, в офіційних фан-зонах. Проте були і такі, які підтримували футбольну дружину в самому епіцентрі подій. Мова йде про стадіон «Донбас Арена». Саме на ньому проходив вирішальний бій між збірними України та Англії.

Побували на цьому матчі і мукачівці. Як зазначають вони, атмосфера на стадіоні була надзвичайно гарною. «На моє переконання, вона була навіть кращою, ніж на НСК «Олімпійський». Вболівальники протягом цілого матчу співали гімн України, скандували футбольні кричалки в підтримку нашої збірної», – зазначає Антон, якому пощастило побувати на матчі разом зі своєю дружиною. «Ми мали змогу бачити цікаве футбольне дійство, яке влаштували футбольні фани збірної Англії перед грою. Вони прийшли до стадіону, на якому відбувався матч, організованою ходою, несучи перед собою великий прапор Англії. Потім розстелили його перед входом на стадіон і кожен охочий міг на його фоні сфотографуватися».

Реклама

Щодо прапору, то слід також зазначити, що мукачівські вболівальники взяли із собою на гру збірної жовто-синій стяг України, на якому красувалось слово “Мукачево”. Саме із цим прапором в Києві вони підтримували збірну України у грі зі Швецією. Шкода, що цей фартовий прапор, який допоміг перемогти збірну Швеції, не зміг розчаклувати "Донбас Арену", на якій збірна України ще ні одного разу не вигравала (а зіграла на ньому вже 7 матчів). Хоча, згадуючи, яку гру показали футболісти, все-таки він фартовий, адже і на першому, і на другому матчах Україна показала фантастичну гру. І програла вона лише через помилку арбітра. «Прогулюючись Донецьком, ми тримали в руках прапор із написом «Мукачево», до нас підходило багато людей і з повагою казали: «О, Мукачево! Ви так здалеку!».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно