Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині потребують відновлення дороги місцевого значення, пошкоджені внаслідок сильних опадів

На Мукачівщині потребують відновлення дороги місцевого значення, пошкоджені внаслідок сильних опадів

На Мукачівщині потребують відновлення дороги місцевого значення, пошкоджені внаслідок сильних опадів

У Мукачівському районі потребують відновлення дороги місцевого значення, які постраждали внаслідок сильних опадів 21 та 27 червня. Дане питання розглянули на підсумковій нараді з питань ТЕБ та НС, яка відбулася під головуванням очільника Мукачівщини Сергія Гайдая.

ВІДЕО ДНЯ

Так, автошляхи місцевого значення Лецовиця-Брестів та Бобовище-Ільківці обстежені комісійно, надано Акти із зазначенням дефектних відомостей, відповідно до яких визначено об’єм та види дорожніх робіт, – йдеться у повідомленні прес-служби Мукачівської РДА.

Як доповів присутнім начальник філії ДП «Мукачівський райавтодор» Володимир Мица, який здійснював обстеження у складі комісії з питань ТЕБ та НС, щебеневе покриття доріг місцевого значення місцями розмите, кювети потребують очищення, на покритті утворилися глибокі вимоїни, місцями середина та краї покриття завищені, на проїжджу частину нанесений грунт.

Реклама

На нараді також представлено Акти із зазначенням дефектних відомостей та кошториси проведення дорожніх робіт, необхідних для відновлення автошляхів.

Крім того, комісією з питань ТЕБ та НС також проведено обстеження дворогосподарств мешканців району, які звернулися  із заявами про пошкодження будинків внаслідок стихійних явищ. Якщо мешканцям Мукачівщини є можливість надати допомогу будматеріалами за спеціальною районною програмою, то про виділення коштів на відновлення доріг Мукачівська РДА клопотатиме перед Закарпатською ОДА.

Реклама

«Відповідний пакет документів вже направлено до Закарпатської ОДА для розгляду питання про виділення коштів з резервного фонду, – каже керівник району Сергій Гайдай, – Дороги місцевого значення виконують важливу функцію, адже часто є єдиним шляхом сполучення між населеними пунктами, тому їх стан знаходиться на постійному контролі районної влади та органів місцевого самоврядування».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно