Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Ужгорода завітала делегація чеського міста Їглава

До Ужгорода завітала делегація чеського міста Їглава

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його перший заступник Іштван Цап, керуючий справами Олена Макара та начальник відділу міжнародних ґрантових програм та інновацій Вікторія Тарахонич зустрілися з мером Їглави Рудольфом Хлоупеком, його першим заступником Яромиром Каліною та членом ради міста Мартіном Гіскі.

ВІДЕО ДНЯ

Обговорили, порівнюючи, організацію роботи систем водопостачання та водовідведення в Ужгороді та в чеській Їглаві, досвід роздільного збору сміття, функціонування та фінансування дошкільних закладів, підходи до облаштування міської інфраструктури із залученням підприємців, розширення функцій і послуг, які переходять до місцевих органів влади від центральних міністерств і відомств.
Чеські гості відзначили позитивні зміни в місті за останні кілька місяців, особливо ремонти доріг, викладення бруківкою тротуарів, – повідомляє Ужгородська міська рада.

Завтра планується відвідання з чеськими партнерами кількох об’єктів Ужгорода, зокрема, дитячої лікарні, освітніх закладів тощо для напрацювання спільних проектів, які реалізовуватимуться за підтримки міста-побратима Їглави, європейських грантів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно