Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Швидкісний 3G від "Київстар" з’явився у Мукачеві

Швидкісний 3G від "Київстар" з’явився у Мукачеві

Оператор веде активне розширення власної 3G-мережі на заході України і запустив покриття в одному з найстаріших міст регіону – Мукачево. Київстар також зазначив розташування міста біля кордону і великий потік туристів, які відвідують місцеві визначні пам’ятки. Всі ці фактори примножують важливість доступу до якісного 3G-покриття.

ВІДЕО ДНЯ

Запуск мережі прокоментував також і місцевий менеджер регіонального розвитку компанії, підкресливши потенціал і гідності міста:

«Мукачево – місто з багатою історією, місто музичних і гастрономічних фестивалів, а також місто різних культур. Воно завжди приваблювало туристів своєю неповторністю. За своїм економічним потенціалом і кількістю населення Мукачево займає друге місце в області після її адміністративного центру – Ужгорода. Тепер кожен наш абонент в цьому місті завдяки технології 3G від Київстар матиме можливість користуватися перевагами швидкісного мобільного інтернету в своєму смартфоні. Це додає зручності як в роботі, так і відпочинку »

Реклама

Як повідомили в прес-релізі оператора, зараз високошвидкісний мобільний інтернет доступний для 20 млн громадян, а в географічному вимірі – в 1800 населених пунктах.

Нагадаємо, що абонентів "Vodafone Україна" на Закарпатті попередили про можливі проблеми з мобільним зв’язком через модернізацію мережі. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно